15dk kalktık makina basından dow yine toparlamış geldim oturdum yine veriyorlar en iyisi ben gideyim arkadaslar longcuların iyiligi için..spora gidip biraz stres atayım barii patlattılar bugun sıkıntıdan kendinze ii bakın gece gorusmek uzere..
9000 altımı....çok komiksiniz....
çık biraz..9500 üstüne kadar çık.....
bu arada eksi yüzde 2 yi görüp sevinmeyin hemen...
en az yüzde 3 artı yapar....demedi deme.....
kaçarı kalmadı teknik olarak....
ayunun kavurmasıda iyi olmazki....
bizde selçukluyla post yaparız sizden...
Konu mbm tarafından (09.10.08 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Yurt dışı piyasalarda DJ Endeksinde yine dalgalı piyasa izleniyor.Bu akşam FED yetkilileri Stern ve Rosengren yapacağı açıklamalar izlenecek
Bi ara yazmıştım modayla ilgili Ege cansen in benzetmesini şimdi bulamıyorum
Yılın modası ilk california da balar.. Bir yıl sonra Avrupaya gider... Eskiden bizim ülkemizede bir yıl sonra gelirdi...
fakat İstanbulda açılan böyyük gocaman alışveriş merkezlari sayesinde 1-2 ay içinde Türkiye ye ulaşıyor...
Seneye kış (2010) erkekler hint pantolunu giyecek demedi demeyin![]()
dow saatlik.....
dowda uyumsuzluk serisi devam ediyor......
bu üçüncü uyumsuzlugu.....
1 ve 2 deki uyumsuzluga siyah barlarla görüldüğü gibi tepki vermiş ama trendi tersine çevirememiş......
o siyah barların herbiri 500-600 puanlık tepki...tepmemiş sanmayın ha..
şu an yine uyumsuz olmak üzere....ve gösterge ısrarla uyumsuzlugu bozmuyor ve yükselen diplerle uyumsuzluga devam ediyor.......
bundan sonrası belli....... tepki banko......
ama diğer 600 puanlık tepkilerden farklı olacak bu sefer.... çünkü dow terse dönecek bir müddet.......
bugunkü dip dowda bu düşüşün dibidir......
dowda sıra longçulara geldi.......
Konu mbm tarafından (09.10.08 Saat 18:44 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu catedral tarafından (09.10.08 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir.
Çok Uzman
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri