şimdi futureler açılmış, eur-usd zaten açılmış, şimdilik takla pozisyonundalar, bizi ilgilendirmez, neden biz çünkü kar ortağıyız ağanın, platform ne derse o olacak, klavuz o, ondan devam edeceğiz birde kanal tabiki,.....
esasen bu gun bir parite-dxy analizi yapıyım dedim, teknik deyil tabiki, ihtiyaç yokki tekniğe, iki ho ile, zaten işi bitiriyor, hemde günlük, taktik olacak tı yorum, önece afyon patlamadı, sonra patladı, dedim işim var, gelince yazarım, sonra saat 01:30 baktım konumuz deyil banane dedim, anacak üç şey söyleyebilirim, köylerde sürü demezlerde davar derler, hani sürü deyilde davar derler, bunun eylemine ise, davar gütmek denir,
1.davar güdülüyor,
2.çıkan paritemi yoksa düşen dxy mi,
3.kravat bu sıkılır ve gevşetilir,
4.parite ve avro kötü deyilmiydi, kötüydü, eski kötü oldumu, olabiler,
5.dxy iyiydi, kötümü oldu, yeni kötü olabilermi, may be olabiler,
6.hastir derler adama, tasarruflar emiliyormu emiliyor bu bölgede, şişen para adrese teslim,
7.bu dov emme basma tulumba idi, tasrrufları çift taraflı emecekti, emiyormu bence emiyor,
8.banka batarmı burada, batması gerekir, bu sopadır, havuca razı eder,
9.bankana para koyacaksın hangi parayı çabuk koyarsın,değerli olanımı, değersiz olanımı,
10.dxy bu yüzdenmi düşüyor, bence evet, peki kovboyun emlak dümenleri ne, işi zorlaştırıyor deyilmi, süreci uzatıyor,
11.ortaya para koymuşsun al kullan, kim kulalanır, kimse kullanmaz, nasıl kullandırırsın, stres testi ile, deyilmi, dersinki denetleyecem, sopa var, havuç ne pahalı avro deyilmi, evet, ver avroyu yukarıdan, havuca razı olsunlar, avroyu nasıl gazlarsın yukarı, daha doğrusu turbolu olanı, dxy li, kötü verili, deyilmi,
12.amacın ne idi fonlamaktı, fonluyormusun evet, herkes borçlanacakmı evet daha fazla, borçlanan ne yapar, dediğini daha fazla yapar, ne diyeceksin, hadi bakalım hürmüz boğazına,...hadi bakalım, asıl küreklere,.....
Yer imleri