Sayfa 216/5549 İlkİlk ... 1161662062142152162172182262663167161216 ... SonSon
66581 sonuçtan 2.581 ile 2.592 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

şimdi futureler açılmış, eur-usd zaten açılmış, şimdilik takla pozisyonundalar, bizi ilgilendirmez, neden biz çünkü kar ortağıyız ağanın, platform ne derse o olacak, klavuz o, ondan devam edeceğiz birde kanal tabiki,.....

esasen bu gun bir parite-dxy analizi yapıyım dedim, teknik deyil tabiki, ihtiyaç yokki tekniğe, iki ho ile, zaten işi bitiriyor, hemde günlük, taktik olacak tı yorum, önece afyon patlamadı, sonra patladı, dedim işim var, gelince yazarım, sonra saat 01:30 baktım konumuz deyil banane dedim, anacak üç şey söyleyebilirim, köylerde sürü demezlerde davar derler, hani sürü deyilde davar derler, bunun eylemine ise, davar gütmek denir,

1.davar güdülüyor,
    2.çıkan paritemi yoksa düşen dxy mi,
    3.kravat bu sıkılır ve gevşetilir,
    4.parite ve avro kötü deyilmiydi, kötüydü, eski kötü oldumu, olabiler,
    5.dxy iyiydi, kötümü oldu, yeni kötü olabilermi, may be olabiler,
    6.hastir derler adama, tasarruflar emiliyormu emiliyor bu bölgede, şişen para adrese teslim,
    7.bu dov emme basma tulumba idi, tasrrufları çift taraflı emecekti, emiyormu bence emiyor,
    8.banka batarmı burada, batması gerekir, bu sopadır, havuca razı eder,
    9.bankana para koyacaksın hangi parayı çabuk koyarsın,değerli olanımı, değersiz olanımı,
    10.dxy bu yüzdenmi düşüyor, bence evet, peki kovboyun emlak dümenleri ne, işi zorlaştırıyor deyilmi, süreci uzatıyor,
    11.ortaya para koymuşsun al kullan, kim kulalanır, kimse kullanmaz, nasıl kullandırırsın, stres testi ile, deyilmi, dersinki denetleyecem, sopa var, havuç ne pahalı avro deyilmi, evet, ver avroyu yukarıdan, havuca razı olsunlar, avroyu nasıl gazlarsın yukarı, daha doğrusu turbolu olanı, dxy li, kötü verili, deyilmi,
    12.amacın ne idi fonlamaktı, fonluyormusun evet, herkes borçlanacakmı evet daha fazla, borçlanan ne yapar, dediğini daha fazla yapar, ne diyeceksin, hadi bakalım hürmüz boğazına,...hadi bakalım, asıl küreklere,.....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

öle ise avro ne yapacak 1.27 ile 1.34xx lü bölgeden verilecek, iyi iş, ver bankalara, pahalı avroyu, fonla, sonara bas aşağı, iyi iş.....

burada temel kural şu, bir ipte iki cambaz oynamaz, bu temel kural, yani hem avro, hem dxy düşemez, düşerse bu kriz olur, şimdi sağlıklı olan olay şu ise, avro yukarıdaki nedenlere ve daha yazamadıklarıma bağlı olarak yükselecekse ki temel neden kapıda yığılma olarak gözüküyor, değeri zaten yükselecek, diğer taraftan bu çıkışın süresini ise dxy ile kontrol edeceksin, nasılmı bu senin paran basarsın dxy yi aşağıya olur biter, öle ise sürecin sağlıklı işleyişini bu cambazlardan kontrol edceğiz, china sabit olamak üzere(bunun parası geçtiğimiz günlerde sabitlendi, dolara bağlı dalgalanmasını terketti)avro çıkarken dxy görece düşük devam etmeli, avro düşerken dxy görece yüksek devam etmeli,....mektup zarfını ise geçenlerde zaten açmıştık, diyelimki bunlar olmadı, ho larımız var, ama bana ne tek kuruşum yok forexte, geyik olsun,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

öle ise burada devam eden süreçte, avro bölgesi ve bunun para pirimi kötüdür, dxy ise bu sürecin ölçeridir, yani dxy bunun zamanını tayin edecek, öle ise dxy çıkışa başladığında bondlarla birlikte, avro düşüşe geçecek, demekki dxy hareketleri sürecin bittiğine dair bize işaret verecek, diyecekki ben çıkıyorum, süreç tamam, burada demek oluyorki avro etkisiz eleman, ne zamana kadar, ikisi birden düşene kadar, bu krizdir, ama biri çıkıyorsa bu oyundur, oyunun adı ise iki cambaz bir ipte oynamazdır,

6. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

kanala biraz daha yaklaşalım, ben bu kanalı yedim yuttumda nasıl sindirecem diye düşünüyorum, iyisimi arada bir yaklaşalım buna böylesi daha iyi,....

8. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi burada yukarıdan aşağı dört, aşağıdan yukarı ise iki kesik çizgi ile oynamadım, geriye kalanlalarda ise son hareketleri gözönüne alarak küçük oynamalar yaptım, wma mantığında oldular, buradan devam edelim bence,...

10. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

burada sabah açılışta meşgul olacağımız iki değeri kutu içine aldım, diğeri çok yakın olduğundan önem vermedim, diğer altta duran kırmızı kutu altında kalışlar ise artık işi bitirir, dikkat altında kalışlar,....

öte yandan platform satışta kapadı, garfta işaretli kısımlar, bundan al alana kadar yoluma devam edecem,....muhtemel - gaplı açacağız ancak kanal çizgileri günü belirleyecek, zira dov desteğinde kapadı fakat bendeki indikleri iyi durumda henüz, dovun bu destekten aşağı kaymasından çok, aşağıda kalıp kalmayacağı ile ilgili olmalıyız, buda bizim seansımızda netleşmeyebilir, bence dananın kuyruğu burada kopacak,.....

yani aşağı kayarak toparlanıp bu desteğin üstünde kalırsa,
    veya aşağı kayarak aşağıda kalırsa,......iki seçenek, cuma günü bunula ilgili grafı seans sonu vermiştim,....çift desteği var bir tanesi 10097 kapanışındaki destek diğeri ise, 96xx, yani altta kalış ya -400 puvan, yada numero,....birde TOBO oluşsun ondan sonra, diyelimki bu TOBO,...

12. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

cümleten iyi geceler,.....

14. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

mutlu sabahlar,

16. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    8.049
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    810
    Toplam Teşekkür
    223 Yazısı Teşekkür aldı

Günaydın ..hayırlı Haftalar....

18. The Following 2 Users Say Thank You to EMCİ For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

para girişi devam ediyor,

20. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

22. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

24. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri