Ben hep karşıyım..Ama şöyle bir gerçek var. ABD de Almanya'da v.b. nükleer santral yapılmasına karşı olmayabilirsiniz. Bu anlaşılabilir. Ama Türkiye'de karşı olmak daha mantıklı. Bilirimki inşaasında yolsuzluk olacaktır, kalitesizlik olacaktır, malzemeden çalınacaktır, işe yeteneksiz adamlar kayırılarak alınacaktır v.b. v.b. Bu ülkede fay hatta üzerindeki bir yer, nükleer santral inşaa yeri olarak belirlenmişti!!!!!!unutmayalım...
Yok be abi, bu risk alınır mı....hangi ülke olursa olsun..sadece yaşayanları değil onların bir kaç neslini etkileyecek bu rik alınır mı************![]()
BANGA mühim
gunaydin hayirli isler 5 lik most asagi kesti dikkatli olmak gerek![]()
5-10-15 dk sistemler SHORT olmuştur sabah açılışta...pala emmi gereğini yapar sanırım bunun...makas -1.000 pıvan...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dun yarim gunde 1000 puan alip 15 dakkada 1000 puan verenler bugun neler yapar nelerrrr
ben kısaları 475 den flat ettim...bol şans
BANGA mühim
şu unutulmamalıdır ki,bu planlanmış ya da projeksiyonel bir durum değildir...o yüzden karakteri gereği piyasanın gideceği yeri sadece geciktirir...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Günün ilerleyen saatlerinde yurtdışındaki borsalar, belki de vicdanların kabul edemeyeceği bir düşünce ile "nasılsa Japonya da yerle bir olan yerler yeniden inşaa edilecek, arabalar yeniden satılacak v.b. bu da şirketlere iş kapısı demek diyerek yükselmeye başlayabilir... unutmayalım "neo liberal vahşilerin" hükmettiği büyük sermaye, küresel sistemi tehdit etmeyen felaketlere üzülmüyor, seviniyor...geri dönüp bakın son 20 yılda lokal savaşlar dahil felaketleri batı borsaları nasıl karşılamış
BANGA mühim
çoğu elliotcu dow'da primary-C'nin başladığını ve 1.5-2 yıl içinde dow'da 3.000-4.000 aralığının görüleceğini düşünüyor..
bu sayım gerçek olursa eğer bizimkiler ne yapar bu zamanda hiç bi fikrim yok..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri