usta netaş yüzde 900 bedelsiz açıkladı 10 gün içinde yüzde yüzde şuan - belki yüzde ikiyüzde gider nasıl biriştir üfffff endex mendex tanımıyor valla![]()
usta netaş yüzde 900 bedelsiz açıkladı 10 gün içinde yüzde yüzde şuan - belki yüzde ikiyüzde gider nasıl biriştir üfffff endex mendex tanımıyor valla![]()
altında çok pis cover oldu
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Haberlerde söyledi ,japonya'da kafeslerinden kaçan 6 tane ayı bakıcılarına saldırmış !!!
öncü gösterge olabilir mi , acaba ???
23 Nisan
Sonunda
Ama ne?
5 sayım
Küçük üçgen
Büyük üçgen
335
3 v bitmedi?
Ve son ve en uzak şık ancak 12250 kırılırsa 5 bitti????
Bir trader 23 unden sonraki günler fp den sonra 10 Nisan ve 23 Nisan
Elde ne var önce aşağı sonra yukarı
Bir trader bu hareketin 23 Nisan'dan sonra piyasayanin 10 Nisan dibi Yada fp tepesinden ikisinden birinden yenileme ister ve ne kadar çabuk olursa fikir gelir
Aksinde surunuruZ
Elde ne var
Kısa vade alda orta vade satta
Ndx kanal aşağı kanalı hafif ihlal ardına kanala geri dönüş
Sipada ayusal bayrak ve obo oluşumu
Bu formasyonlar çalışırsa ana yon aşağı çalışmazsa ana yon yukarı
Piyasa verirse fikri alırsın vermezse surunursun
Sürünelim
Bizzat papatya tarihi sert olabilir
Sayımlar ve gelecek görüşme 26 sında
Jelibon
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
feyik değilse muhtemel hedef.
Çökertme
Lem biz bullu beari bu dünyada en iyi ayırt edecek adamız
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hayırlı sabahlar
jelibon usta gs maçlarına çıktığınızda formalarınıza biraz sarı lacivert renk verin yada trübinlere bizim renklerden asın hakemleride yenersinizsabah sabah nerden aklıma geldiyse
Piyasa 23 Nisan dip
10 Nisan'dan yukarda
23 Nisan kapanış düşüğü kalırsa 13200 e gider
23 Nisan'dan düşük kapanış olursa sonradan 12500-12600 e gider
Cok lanet oldu bu papatya
Papatya üçgen sevmez
Öngörü cokussuz %5-10 düşüş ise 10 numara
Jelibon.
jelibon ben şimdi anlamadım. 23 nisan tarihdi 23 nisanda düştü. almakmı lazımdı satmakmı çözemedim ben orayı kaçırdım![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri