23 Nisan dip, 17 Haziran tepe olup 5'in bitmesi, orada da A'nin bitmesi gonlunuzden gecen. O zaman B kasim 2102 ABD secimlerini kapamsamam mi?
Sizin gonluzden, herkes secimden once dusus olmaz derken buyuk bir dusus geciyor saniyorum.
23 Nisan dip, 17 Haziran tepe olup 5'in bitmesi, orada da A'nin bitmesi gonlunuzden gecen. O zaman B kasim 2102 ABD secimlerini kapamsamam mi?
Sizin gonluzden, herkes secimden once dusus olmaz derken buyuk bir dusus geciyor saniyorum.
Yürü be oğlum be asrın yogileri krizde boru değil 11 nisan.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hasta oluyorum tarihlerim çalışınca.
Hasta oluyorum vix ala girerken short çekenlere.
Ben otobüs bileti alayım maç heycanı paçayı sardı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
6.74 noktasal borusalları gol edecem.
jelibon.
iyi haftasonları, sabah gelişimde 1000 puan yazmanız lazımdı, öğleden sonra gelişim 1000 puan daha yazacaktır.
İyi Haftasonları.
Jelibon.
uçur gece google bizi gap olsun gol olsun.
Jelibon.
çıldırt bizi delirt bizi googleım bu stadı başlarına yıkalım
Jelibon.
Herşey çok iyi gidiyor, iv düşüşse 100 puanla ne işaretlendiyse o oluyor.
4 düşüşse 23 üne direk kapitilasyon yapamadığından 4 1 e girme tehlikesi ortadan kalkıyor.
İlkinde 23 nisan v yukarıya gelebilir.
İkincisinde 4 ün B si 23 nisana gelebilir, sonra düşüş C düşüş daha önceden söylendiği gibi yataya yada üçgene bilinmeyende dipleyip 17 hazirana 5 yukarının dalgalarından birine gelebilir.
Burada en olumsuz iş 23 nisana 1 tepenin ihlali olacaktı, bu tepmeyle o olasılıktan uzaklaşmak C aşağı gelse bile onun ihlali ihtimalinin azalmazı ÇÖKÜŞ ÇIĞIRTKANLARINI KOMAYA SOKUYOR ŞU AN.
İyi Haftasonları.
Jelibon.
Yada bilinmeyen araya girip 23 nisan tüm 4 ün sonuna gelecektir, elbette en çok istenilen bu, 17 hazirana biçmek 3-5 gün biçmekten buffalaolar için daha iyi.
Jelibon.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı
Oewler
1499
1440
1386 (DİRENÇ)
1372 (PİVOT GİBİ)
1363 -7 sşimdilik noktasal borusal dip.
1320-1340 (ÜÇGEN HEDEFİ)
1303 (335 HEDEFİ 1)
1291 (335 HEDEEFİ 2)
1261
1240
1222
1187
1176
1168
1146
1136
1107
1090
1058
1041
1032
1018
1007
bir oew sınırı eksi artı 7 dir.
Jelibon.
Tak tak gerisi tırıvırı.
Jelibon.
Unutmayın orada hedef verilen 4 içindir.
iv idi ise v yukarı başlamıştır.
İkisinin grafı da topicte vardır.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri