teşekkürler
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sen daha neyi nereye yazacağını bilmiyorken birde işlem falan yapacağını yazıyorsun ya gerçekten komedi oldun...
Ebe dangalak salak.sana adam gibi yazdık değil mi. Efendi gibi yok illa ben kaşınıyorum dedin tamam dedik yarışma olsun sonrada seni birinci yaptık daha ne bokuna yazmak hadi yine yazdın ve boku yedin bana bıraksaydın dedim yazma artık bu konu için dedim inadına yazdın. (Kısaca arandın)
(((Forumda da bir tane delikanlı yokmuş onuda öğrendik ki ne özelden ne sözelden bu duruma yanaşamadı herkes. Zaten ne beklenebilir ki. Bu yönden sayın gnome a tekrardan tebriklerimi iletiyor sabır ve azimleri için başkaları adına da teşekkür ediyorum.)))
Her şeyi hak ettin sen lan ibne borsa senin neyine lan.
Ama şunu gösterdin bana zaten ne senin nede benim yazdıklarımın önemi varmış.
ADAM gibi iki-üç paylaşım yapalım dedik sen ve senin gibiler yüzünden bok oldu.
Artık yazmıyorum al sana yarışma kendinle salak saçma sisteminle baş başa yaz oraya buraya gerizekalı.
30 mayıs dikkat
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ibne olan ha evet o işte ibne olan
Arkadaşlar,
bu formun bir özelliğini sizinle paylaşmak istiyorum.
Isteğiniz kişiyi ayarlardan yasaklayabiliyorsunuz.
Böylece yasakladığınız kişinin yazdıklarını okumak yada mesaj almak zorunda kalmazsınız.
Böylece sizinde huzurunuz kaçmasın.
Benim yasaklı listem belli.kafam rahat.
Huzurum yerinde.
Son sözüm..
Insan kendisini nasıl bilirse karşısındakinide öyle zanneder.
Ya tam komedisin be arkadaş şimdi hesaplamalar bitti sanalda dahi kazanamadığın tüm hesaplar, üzerine uzun pozisyonlar patladı. Nedense her gün yazılanlar yok neden böyle oldu çünkü atlamadın sanalda olsa şoku.
Tabi bunlar yazılmaz nedense şimdi hikayeler yazmaya başlamsışsın. Aynen devam koçum sen acayip trader sın. Coşsun analizler,grafikler yalan dolan rakamlar.
Ya bunu bari ky ye yapmayın be. Ayı piyasasına girildiğini göre göre insanları uzuna yöneltmeyin ya. Yazıktır ya. Sen istersen günlerce analiz yap size uyup uzunda olanların bugün ocağına incir ağacını diktirdiniz. Ama sen senin gibilerin amacı zaten bu olduğundan artık başka bir şey yazmıyorum.
GEÇMİŞ OLSUN.
Kendi kendine konuşana ne denir. herkes bilir.
Lüzumsuz kişileri sizde yasakalı listenize alın.
kafanız rahat olsun.. ben yaptım ..
kafam rahat..
Bu tuhaf dünyada koca aptalların bir anda büyük birer akıl hocası gibi davranmaları ne kadar da sıkça yaşanan bir durumdur ey Tanrım!
Her gün ibne olduğunu hatırlamak,hatırlatmak isteyen göt oğlana selamlar.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri