DXY şamşırdı77 aşağı kırıldığı için 1.40'dan açtığım eur/usd shortları kapattım..
gold longlarla yola devam.. hedef 1500![]()
pişşttt unlimit, delimavi 1.80 olacak diyolar![]()
mental jons
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yaklasık 1,5 yıl farklı farklı saatlık sıstemler kullandım. ozellıkle kasım ayından itibaren saatlik sistemler adamakıllı hiçbir hareketi yakalayamaz oldular, ya hareketler cok hızlı gelıstıgı ıcın gec kaldılar ya da gun ıcınde bır fake hareketın ardından 1000 kusur puanlık ters barla daha once hiç yapmadıkları kadar buyuk kayıplar yaptırdılar. işlem sayıları son donemde cok artmıstı. neyse ki su donemde toparlamaya basladılar ama sanmıyorum kı saatlık ıslem yapanların yarısından cogu vazgecmıs olmasın. ben dayanamayıp bıraktım saatlıgı. ısın ılgınc yanı son al sinyalinden beri 38 bar gecmıs ve bır tane olsun fake sınyal gelmemıs, uyguladıgım 1,5 yıllık donem ıcerısınde bu kadar uzun sure ıslem yaptırmadıgı hıc olmamıstı, ki pazartesi de yukselen bır acılıs garanti gibi. dusunun 2 yıl boyunca olmayan sey sız bırakınca gerceklesıyor, artık buna şans mı denir yoksa baska bir acıklaması var mıdır bilmiyorum..
ben artık kısmen de olsa pes ediyorum. sistem uygulayacak disipline sahip olmadıgımı malesef anladım, 2-3 ayın karını kımı zaman bıkac dısıplınsız hareketle kımı zamansa butunuyle sıstemlı olarak erıtıp tekrar basa donmekten yoruldum.yaklasık 2,5 senedır bu işle ugrasıp basarısız olan birinin artık bunu itiraf etmesi gerekiyor kendine.
muhasebesını yaptıgımda;toplamda gecen 2,5 sene ıcerısınde portfoyu sadece %10 buyutebılmıs ve bunun yanında aracı kuruma 250 bın tl kadar komısyon odemısım. kumarı oynatan kazanır dıye bosuna dememısler sanırsam
kısmen pes etme konusuna gelınce ;kontrat sayısını cok cok azaltıp unıversıteye calısan bır genc arkadasa bellı bır harclık karsılıgı devredıcem portfoyu ve kullandıgım sıstemı. sistemle duzenlı para kazanılıp kazanılmadıgı konusunda hıc bır zaman cevap bulamadıgım sorunun cevabını bu sekılde bulurum belkı de. bulursam sızlerle de paylasırım elbette.
gecen bunca zamanın ardından, bıkac haftalık perıyotta sıstemın nasıl uygulandıgını ogretıp bıraz da tatıl yaptıktan sonra , elimde kocaman bır hayal kırıklıgıyla donecegım meslege.
yine sık sık foruma girip izlemeye calısırım fakat unutmadan ozellıkle bu topıcte ,bu denlı kompleksız ve keyıflı trade edılebıldıgını ogreten basta asti ve strobaba olmak uzere tum katılımcılara tesekkur ederım.
dahi anlamındaki 'de'ler ayrı yazılır. Alex DE Souza..
eloy kardeş hemen hemen hepimizin durumu aynıdır bundan emin olabilirsin
trendden kazandığımızı yatayda ya hepsini ya da 3/4 nü geri veriyoruz halbuki büyük karlardan sonra çekilmeyi bilmek lazım ama ekranın büyüsü sanırım çekiyor insanı ve malesef çarpılmalar başlıyor sonra da
hisse lere giriyorsun oda ya çok hantal oluyor ve voba alıştığın içinde spot heyecansız aksiyonsuz geliyor insana ve ondan da soğuyorsun.
Neyse hayırlısı olsun eloy kardeş ama ödediğin komisyon rakamı ne öyle ya 2 ev parasıymış nerdeyse![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Bu 15 lik sistemin ben vobu bıraktıktan sonraki hali sanki bana kastı varmış gibi
aslında sisteme mekanik olanına robot gibi sadık kalınsa totalde zarar olmaz eğer güzelse sisteminiz ancak eloy kardeşin dediği gibi malesef komisyon rakamı çok yüksek oluyor.Sİstemsiz yapıldığı takdirde komisyon dağ gibi büyüyor![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
VOB'da 82.000 yukarı geçilirse, hpy arkadaşımızın koyduğu graf geçerli olur ve yeni zirveye gideriz.. düşüş devam edecekse o seviye geçilmeden geri dönmeli..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri