türkiye gelişmiş borsalar arasına mı ne alınmış bu haber karambole gitti arada![]()
Ocak 2010 ve Nisan 2010 tarihinde yaşanan gibi vasati 40 çöplük ( 1 ay sürecek ) hareketler bu gün döllenmiş giibi duruyor. Önümdeki 1 ay' da kazanan sayısı az olacak gibi. ister sistemli, ister sistemsiz.
* Dikkat edilmesi gereken şey ise Muutlaka her Trendten sonra yatayların geleceğidir. Her yataydan sonrada Trendlerin geleceği gibi.
Madem ki bu değişmez Global bir kuraldır. O zaman yapılması gereken gayet basittir.
* Sistemleri ile trendleri yakalayıp karları cebine koyabilmeyi başaranlar, Bundan sonraki işlemlerinde her zaman yaptıklarının yarısı kadar işlem yapmalıdırlar.
* Sistemlerinin aylık sinyal edetleri ve daha önceki istatistiklerine göre belirlenmiş edilebilecek ortalama max. zarar toplamı kadar zararı bu bahse konu dönem içinde gördüklerinde veya görmeye yaklaştıklarında, Kontrat adetlerini her yeni sinyalde periyodik olarak arttırmalıdır.
* Bunu yapmak bize Trendleri olabilecek en yüksek lotla yakalayabilmeyi sağlarken, yataylarıda en az hasarla atlatabilmeyi ve yeni trende de yine hazırlıkılı olabilmeyi sağlamanın yanında, sistemimiz ile kalabilmeyide sağlayacaktır.
Buna " Gecenin en karanlık anı, Sabaha en yakın olan anıdır." Metodu diyorum ve kendimde yer yer uyguluyorum.
sayımınızı yeni gördüm selçuklu bey teprik ederim... çok pis tuzaklı kapatmışlar 3. dalga direk güÇlü şekliyle saldıracak desenize üwww... spot ne biçim pis kapattı pala yok demeyelim var varrrrrrrrrr
teprik ederim şortcularrrrrrrrrrrrrrr
babazulu, daylight, Hurma ağacı, kartal1, qazzaq, seagate, Sekube, selçuklu, Strategist, YARAMAZCIKCAN
BANGA mühim
patron 82500 açmasın yarın üwwwüwwww kraşiensYNCCCCCC çok pis kapattılar yaaa garanti uçmuş son dakkalar üwww
bu yuvarlak çöte nin alayı yalan bunlar hep tuzak hep yalan başka bişey deel
kafamda 1 milyon soru 2 milyon soru işareti var..
baskı olmuş dowda .. vay anasını :...
2013,00
Boş boş gezerken bir siteye rastladım. Orada şöyle diyordu;
"Eğer para kazanmak istiyorum diyorsan artık harekete geçmelisin. Unutma, şu an yaptığın şeyleri yapmaya devam edersen, şu an sahip olduklarına sahip olmaya devam edersin! Daha fazlasına sahip olabilmek için daha fazlasını yapmalısın. Daha fazlasını yapabilmek için daha fazla şey bilmelisin! Karar zamanı. Bilmen gereken en önemli şey; kararın ne olursa olsun haklısın!"
Paylaşayım dedim.
Fakat şöyle bir ideğişiklik yapayım. Muzurluk olsun![]()
"Eğer para kazanmak istiyorum diyorsan artık harekete geçmelisin. Unutma, şu an yaptığın şeyleri yapmaya devam edersen, şu an sahip olduklarından da olursun.! Daha fazlasına sahip olabilmek için sistemli işlem yapmalısın. Daha fazlasını yapabilmek için azda olsa hep kazanmalısın! Karar zamanı. Bilmen gereken en önemli şey; kararın ne olursa olsun sistemin güzel olsun!
Pek yaratıcı olmadı benimki. Birde siz deneyin bakalım.
Bir de ben deneyeyim.
"Eğer para kazanmak istiyorum diyorsan daha fazla short'lamalısın. Bir long bir short ha bire döneyim dersen çizerler. Unutma, yönü bulduktan sonra short'da devam edersen, şu an sahip olduklarını beşe katlayabilrsin! Daha fazlasına sahip olmak için az da olsa sürekli short'lamalısın. Eğer longlamak geliyorsa içinden, ekranı kapatma zamanı. Bilmen gereken en önemli şey; Pozun ne olursa olsun eğer KY isen özünde ayusun."
Olaya ciddi bakarsak, DOW 3 gündür mokoko, bugün sağlam depebilir... 10.800 gel bana ikili tepe yap diye çağırıyor.... Bugün ZİŞD'i bırakıp hafta sonuna flat veya hatta long bile girebilirim... Du bakalım... 15:30 ve 17:00 verilerine gelecek tepkiye göre karar vereceğim... üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Dİkkkaaytt dikkayytttttt....Möhim duyuru... Dün gece çekilen 5.56 milyon TL ikramiyeli şans oyununda, söz konusu ikramiyenin çıktığı ilçeyi tutturmuş bulunmaktayım. Beyoğlu nu teprik ederim. Salı günü iş vesilesi ile Beyoğlundan geçerken, du bakayım oynatayım şurda bir kupon demiştim. Ortamı ve ilçeyi bana hissettiren ve fekat sayıları hissettirmeyen ak saçlı ak yüzlü dede ye hem teşekkür hem teessüflerimi sunarım. Dede tırt çıktı bizim işimiz PALA ya kaldı gene.. PALA mecbur senden yiyeceğiz, sen zengin edecen bizi...Umarım yani..üühühühühhü
BANGA mühim
astatin abi msqural mı dediydin japonyadan müdahele geldi sistem bildi teprik ederim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri