Sizin 17000 tepe aramanıza 17000 puan tepe sonra tepe bulsanızda 2000 puan düşüşde geri long olursunuz.
Sizin kaderiniz bu.
Orada devreye Jelibon girer işte. Ne tepe ararım ne aldığımı geri satarım ne sattığımı geri alırım.
DÖNÜN DURUN DAHA.
KAYBETMEYE DEVAM EDİN.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
tERCİH EDECEKSİNİZ HER AKŞAM KAFANIZDA YÖN PROBLEMİ VARSA, HER TRADEİ KAPATTIĞINIZDA İŞLEM MANYAĞIYSANIZ, İŞLEMİ NE TARAFA YAPAYIMI DÜŞÜNÜÜYORSANIZ
BU İŞİ BIRAZAKACAKSANIZ.
SONRA PALAMA KÜFÜR EDİYORSUNUZ.
NE İŞİNİZ VAR PALANIN TERSİNE GİTMEYE KALKARSINIZ.
MOMENTUMA ALIŞIN MOMENTUM GEÇ GELİR.
Momentuma alışmadığınız her an kaybedersiniz.
birde orta vade indikatörüm psikopattır %6-7 almadan zor bırakır. O da en az %6-7.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Olaydır Fp yazıları ve equinox yazısı.
Jelibon.
Evet kritimania şekilde
7 mart-16 mart bradley dow-26 mart fp sonu sp, 7 mart dip, diğerleri tepe.
Sonrasında 11 nisan minor bradley ve 23 nisan papatya.
Ya 23 nisana düşeceğiz.
Ya 11 nisan dip olacak 23 nisana artacağız.
Lami cimi yok böyle
11 inde mal alan mutlak 11 ine stop koyacak.
Bunlar sp içindir.
Jelibon.
vixde kapak olsun.
net açıktır.
değmeye alışıldı son zamanlarda neden? Trend yukarıydı.
Şimdi? Aşağı.
Vix al şartı net açıktır.
dışı, içi, önceki barları geçiş.
4 gündür değiyor yada dünden beri dışında. dışı tamam.
içe dönüş? eksik.
baraları geçiş? eksik.
Vix al şartı 3 ü bir aradadır. 40000 kere yazdım bunu.
Jelibon.
Güzel, 90 lık satış günü dün ardına ikinci kere.
Enderdir ama kendi kendine teyiddir.
İki tane olunca 3 üncü gün yani yarın seansı daha yatay olacak.
Future bastıracak aşağıya elbetteki TR ve DAX çöksün.
İyi geceler.
Jelibon.
Çok ileriye gitmemek lazım.
11 nisan bazen güvenilen bazen güvenilmeyen bradleydir.
Bakalım dip kalacakmı?
Kalırsa 23 nisana yukarı olacak ama alçalan tepe ama yükselen tepe.
Kalamazsa 23 nisan dip olacak.
23 nisan dip demek vay anam vay öküzümün haline demek ama yine de bir 23 nisan-17 haziran satışından iyidir. O daha uzundu.
tekrar önce bakalım 11 nisana dip kalıyormu? Onunu ipucusu belli 11 nisan dip olunca asla bir daha altına gelmemeli gerlirse 23 nisan dip olur. Buna sp de bakmak gerekir. Açık kaplı piyasa farkından diğerlerinde hafif ihlalli olabiliyor sonraki günlerde.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri