Bankalar çok fena toparladılar bu çıkışta
Ufakları yavaş yavaş alırlar sanırsam
Düşüş için artık 75000-75500 bandı kırlmadan bişey demek zor...
Bankalar çok fena toparladılar bu çıkışta
Ufakları yavaş yavaş alırlar sanırsam
Düşüş için artık 75000-75500 bandı kırlmadan bişey demek zor...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ütüldüm bugün...
İyi akşamlar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
1405 den gold alış yaptım.. hedef 1500 ehuehi![]()
strategist patron, altın'ı da 1500'e götürebilecek miyim bakalım..![]()
selam jamaat..gün içi bir trade var..geceye flat girecektim ama bir nedenden dolayı![]()
yine şort girdim..81-71 düşüşünde aldığımın %40 ını geri aldı pala...rokoko ve mokoko...noollttii derse biri
kötü olti...üww
BANGA mühim
pala dümdüz ettı sıldı süpürdu aldıkca aldı aldı aldı .................................................
dow 12000 altı tombul parmak mı geldi noluyorrrr????
üwww...basın açıklaması yapmadım dün ama angara ya uçtum bugün...gün içi bir trade im var, stop ve rehort olarak..aslında reshort yapmayacaktm amma tahmin ettiğin nedenle reshort yaptımmutsuz ama gururlu bir ayuyum...
ruh halim karışık..dow %4 düşsede bizimki artı kapatır gibi göründü..demekki düşecek
![]()
BANGA mühim
matriksdeki suudi polisi haberini kopyalayamiyorum, biri kopyalasin bi zahmet, butun yabanci basinda son dakika haberi olarak geciyor, matriks haber iyi calisiyor...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri