abaww dow
Stro patron farkı farkettin mi..Şu dowun kareleri farkı..üwww![]()
tekrar kisa, uwww...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!
kaynak=Hurriyet...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Yok yaaa, düşürmezler artık..
Uzun daha mantıklı
Uzun aç az kazanca kapa yapıcan
KV li sistem sat verdikçe düşmüyor yukarı gidiyor namıssız![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Meclis yan gelip yatma yeri nede olsa![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ay bu yine yukseliyo kardesim yaaaaaa. demek ki pala da milletvekili adayi olacak![]()
Uzun ula uzun
Sabah 77000 üzerinden flatlerim nasılsa![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
kerizleri ürkütmeden kafese soktular..
mehter marşı eşliginde kom
crash tüm hızıyla yolda.
dürüye*me selam
fulll şort*a devam.
haydi iyi traşlar.
köpükler Moody`s`ten![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri