hocam uyumsuzluk var gibi? algıları bozuyorlar...
ben endeksten bakmaya devam edeceğim.xu-30 beni bozuyor.kritik kapanış bence 83,160 ve üzeri.. filmin kopacağı yer 83,700 ve üzeri
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu şekilde idi,...
sizin bulduğunuz 806xx rakamı xu100 için oldukça sağlıklı,...
geçen konuşmuştuk bunu,...![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben çok basit grafikler bakıyorum.açıkçası profesyonel değilim.saatlik barlarda bazı noktalar göz alışkanlığıu yakalanıyoryıllardır da xu-100 bakarım. ama siz gerçekten başarılısınız..teprik
![]()
103xxx ve üzeri tuzak bölgede stoplu short dene diyor grafikler![]()
benim bildiğim şudur,..
dinamikte,..
günlük 101950 de negatif,...py ayracı bu,...başka değer üretmz bu artık,..
ama saatlik dinamik ara değerler verirse yazarım,...
4 dakika var,...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri