tatil modu gereği short sinyal gelene kadder löngınşayne devam
tatil modu gereği short sinyal gelene kadder löngınşayne devam
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
müsadenizle kuzumuzu günün en iyi ve hızlı traderı olarak takdirinize sunuyorum......ha ha ha kuzu bu boru deel.........saglı sollu bastı tokadı....
vay anasını bew
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
65 e fit olcak gibi
...yok öle diyo..
ilk bakış, bu namıssız 67 civarına gidici gibi ya, dur bakalım... sakin kafa bakmak ilazım gelir...
yarın olabilecekleri yarın zabahtan söyleriz........bugün bitti......öngörüler gercekleşti......bozomun dizleri titredi.....işkembei kübra deel demiştim deel mi.......
kapandı...ZİRVEDE TULUM ÇIKARMAYDI BU.....
53 562 ENDEKSTEN düşerek....52 193 e inip tulum çıkardılar....maldan inenleri döverek...tekrar 52 959 da kapadılar....hacim 2 382....
bu şuydu....EGİTİM ...MALDAN İNEN YANAR EGİTİMİ....esas inecekleri zaman kimse maldan inmeye cesaret edemesin diye...VERİLEN EGİTİMDİ....
bunu bildigim üçün...rahatlıkla long olmuştum....
vob tamda sabah heryer karanlıkken söyledigim yerden kapadı...65 200...
65 200 1/4 oranında malla yarına girdim....
bu hafta hep furusacagım...SLOW olmaya daha var....
egitimleri bi tamamlansın....öyle....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri