Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bono bileşiklerde faizlerin yükselmesi , sanki orada yabancı çıkışı var gibi. Bilemiyoruz. Faizler çıkarken aynı anda kurlardaki hareket bu ihtimali akla getiriyor. Buradada spotta net olarak satıcılar. Vadelide aynı durumda. Tedbirli olmakta sayısız fayda var. saygılar.
kumarın ilk anayasa maddesi: Kazanmaya şartlanmak kaybettirir. Ben rht oynuorum. Kararlarımı sorgulamam para giderse gider. Önemli olan benim zevk almam ben bu işden zevk alıorum. Ha poker oynamışım ha gazinoya gitmiş okşana,mehtaba,asuya para yedirmişim ha vob oynamışım benim için bu üçünün bi farkı yok. vob yatırım deil kumardır benim gözümde. olsa olsa bilinçli kumar olur
kısaladım. gecemioz 150 yi. gecersek de stop olurum. napalım
simdikte dow cıkarken cıkmıyo ne is hurricine biz yatayız sanki
DOW açılmadan Beyaz Saray mesajları yollamış hemen bi şey yok ki bi şey yok ki...![]()
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri