Sayfa 2105/5549 İlkİlk ... 110516052005205520952103210421052106210721152155220526053105 ... SonSon
66581 sonuçtan 25.249 ile 25.260 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

sistemeler olarak henüz günlüklerde satış yok,...şu an için bir zayıflamada yok,...

şu ikisi birbirine karışmamalı,...

analiz ve gerçek,...

analizi yaptık,...devam eden 3.dalga içinde
    ayıdan çıkışı yakaladık sert ve puanlıydı
    range trendleri yakaladık,....ayıyı boğa, boğayı ayı yapmış başarısı var,..
    tükeniş, buradayız ve bu son çıkışın hızlanması sertleşmesi ve yeni vade başlangıcı ile birlikte oluşu bunlarda okey ve analizimiz bu dalga arık ölüdüür,...3 sonlanmak üzerredir şeklinde,...ama 3. dalga son safahası ölür ve öldürür bu unutulmamalı,...

bunlar analiz,...ve cuöma günkü mesajda bunu verdik,...

gerçek ise reelde sistemlere ve cebimizdeki kara yönelik bir satış yok, bunuda cuma yayınladık,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

şu range olayı,...

dkkat edin bu sistem kolay kolay yanılmaz ve py ile bire bire çok yakındır,...dolaysı ile sistemin bize anlattıklarıda gerçeğe çok yakın olacak,...

burada ben ew ci deyilim ama kabaca bana göre ew de

1 etiketi için nereye koyarsın deseler burayı seçerdim,...yine bu defa
    2 içinde tercihim yine 2 nin grafta durduğu yer olurdu,...öyleyse
    3.içinde henüz devam ediyor diyebilirdim,....bu arada 3.dalga ewcilerce iyi etiketlenmeli, çok pis bir dalga, radyo anteni gibi,...

şimdi bu 3 için sonlandımı sonlanmadımı deseler henüz bilmiyoruz ve sistem al konumunda devam ediyor diyebilirdik,...yalnız sistem aşağıdaki indikatörün sistemi olduğuna göre,...bana bir fikir verbilirmi,..

evet indikatör 3.dalga için bana range trend konusunda bir fikir veriyor, devam eden 3 için,...

ölese buraya 3 safhayı sıkıştırmam lazım gelirki 3. etiketini sonlandırabiliyim,...

ööyleyse,

bakıyorum bu 3.dalgada range yapı varmı diye,...ve indikatör bana bunu güzelce göstermiş mükemmele yakın ıraksamalar ve yakınsamalar yaparak bir diver özelliği beyan etmiş,....yani 3.dalga içine range almış,...

devam edecek,...
    ölese

madem ben 3.dalganın içinde olduğumu kabaca biliyorum ve ew ile trade etmediğim için alt etiketler koymak gibi bir sornumda yok,...

ölese 3.dalgayı bir bütün olarak ele alırım,...

yani bu dalgadan önce borsa yoktu, bu dalgadan sonra borsa olmayacak gibi,...bu tek ve yalın olan dalgada range bir yapı varmı ve eğer varsa,...

bu dalga ölmek üzeredir,...

yani üç safha yapmışmı,...ve tamamlamışmı, eğer...se ise bu artık marcinaldir,...

1.ayıdan çıkmış , bu 63875 ten yapılan çıkış,...
    2.range yapı kurarak kendine max avantaj sağlamış ,..neydi 3 range ögesi

açgözlülük, pişmanlık ve cesaret ögelerini kullanmak,.başka konsensusu bloke etmek , yani ayıyı boğa , boğayı ayı yapmak, başka....

bu sayede ve 3 ögenin yardımı ile max ayı mikatarına ulaşmak ,devşirme ayılar dahil,...ve sonraki safhada, yani bir altta,..
    3.tükeniş yükselişinde(ölürken öldürmek) mi, son safhasında en az ayıdan çıkarkenki kadar bir yükseliş ve kuralı ölürken öldür,...perşembe günkü hızlanma, aps sorgulamaları hep bunun içindi,...

sonuç olarak alt etketlemeyi bilemem ama hep yazdığım gibi,...3.teyiz,....muhtemelen 3.3 olabilir yda 3.bitebilir,..bu şu demek,.....

3 teyiz demek, alt etiket önemli deyil,....önemli olan 3 te olmak ve bu 3 e 43000 puvanla gelmişiz,...az deyil,...

yani artık 3 sonlanıyor veya yakın,...ha 3.3 dde olsa düşüş var farkeden 3.5 ine gitmesi olur, san 3.4 ünü verir...3.1 nden iyidir,...

ve geride 4 ve 5 ana dalgalar kaldığına göre artık 3 ü indirmeden bir yere ne yapamaz gidemez,...

çünkü 5 olmadan ve ölmeden bu defa benim beklediğim ara deyil ana rangeyi kurmak durumunda bnu ancak 4 ana da yapabilir, ne içun 63 ü doldurmak içun,...

bu anlatım,....

işte bu ana rangeye gelmeden önce hem 3.dalgayı analiz etmek hemde sadece range olayını örneklemek ve bundan yola çıkarak bu dalga hakkkında düşünce sahibi olmak içindi,.......
    bu ikisi,..bunlar analiz ,

sistem ise grafın üstünde hemen yukarıda ,...

yani analizle gerçek birbirine karışmamalı,...bunu anlatmak istedim,...

son tahminimiz ise 108-112 arasında bir dağlım gösteriyor,...buna da ya buradan dedik ya 112 den 3.dalga sonuçlanacak,....

tabi bunu bir ew cininde bulması gerekir,...biz farklı gidiyoruz 3 dalga diyoruz, ew cinin ise bu dalgada 3.3 ile, 3.5 i bulma ve ayırtetme şansı var,...

bu durumda şunlar değişir

bu, 3.3 se 112 ye gider3.5 yapar, eğer 3.5 se 108 den çöker,...ama bizim rakamlarımız bunlar ve değişmez,...

dolayısı ile sistemlerin iyi olduğu bir yerde sistemli satış ta önem arz eder,...çünkü sistemler iyi, şaibeli deyilller,....bu yüzden gerçekler, iyi elden çıkmışlar,...

bunlara bu defa indikatörlerinde ''0'' oricine göre et kalınları bir hayli fazla ve bu etin mideye geçişi zaman alacak anlamına geliyor,...yine ssitemin altında bu indikatörde mevcut,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

cuma shortlamaya gelince, 5 lik shortlma 5 lik stoba göre yapıldı, short verdi ve shortlandı, hepsi bu, long olsa idi beklenecekti, eylem olmayacaktı, seyredilecekti,...eğer varsa bir tırmanış bu izlenecekti,...

107925 bu manada benim short stobum ve oraya yazılı peşin olarak, bundan taviz yok, öle böle yok ğolu yok,.....

neden bu patladığında ben stop yakacam ama bu meyanda, belki 1000 belki 2000 belki, 4000 (108 ve 112 durumları) yukarıdan ne yapacam short bulabilecem, short ğlayabilcem,..yani daha yukarıdan,..bu böyle,...

hatta böyle böyle,...

6. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

en son hatırlarsanız 101650 üstünü long tut, 99825 altını short tut vermiştim bakın,...

108 e kadar geldi , demekki ne yaptığımız ortada,...eğer shortlamış olsa idik,...böğürme modunda idik mesela, her yüksliş o zaman ne yapıyor,..........

8. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

artık short kişiyi rahatlatıyor, konfor veriyor, mutluluk veriyor,..

elimde stobumbasarım stobu short verne kadar beklerim hepsi bu,...kimse bir yere gidemez, kimseye heves ve mutluluk vermem, banamı sordular tr yi şişirirken,...

10. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.537
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.841
    Toplam Teşekkür
    4.570 Yazısı Teşekkür aldı

bu arada analiz den sistem uygulayamıyoruz, short gelmiş,....

tek, 107925 bayağıda olmuş,...

longu yazmıyorum biliyorsunuz,....

aslında longu yazıp shortmu yazmamalıyım, yok yok bu iyi,....
    iyi pazarlar abi 107925 den short nasıl geldi abi açarmısınız teşekkürler..

12. 3 Kullanıcı seagate tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı seagate Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi pazarlar abi 107925 den short nasıl geldi abi açarmısınız teşekkürler..
    açtım ya yukarıda, 5 lik ssitem shortta ama oanayı yok,...yani long stop patlatırsa onay olacak,...ve puvan alacak,...

bu belkide bir realizasyonu başlatacak,...belki bu realizasyon shorta dönecek ve ciddi puvan alabilecek,...

örgütlü hayattan çözülme sağlayacaklarki kartları yeniden dağıtabilsinler

aksinde geri püskürtür agamenon,...budurum için peşin stobumu yazarım (107925 son short sinyalin geldiği yere),...gelir patlatırsa ben zarar ederim bu durumda short vermedik çe, yeniden mallanmam aradaki seviye farkı benim zararı nötürler ve hatta dahada yukarıdan shortlanma şansı daverebilir,

mesela 101650 den long yapmadık,...

bunun yerine 107325 den short yapmışım şimdi,...

o da 107925 stoba ayarlı,....

14. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu 5 liğin ciddiyet kazanması için 106225 in düşmesi gerekli,....

16. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

esasen portföyüne boğulmamışsa short adamın tuzu kuru,....ama full fallansa tabi zor yerler gelinen seviyeler,...

18. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

20. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi yukarıda ki grafikte
    1 ve 2 etiketi koyup bu devam edeni 3 etiketli kabul edersek,....

bu dalganın bitişi için ''a'' çıkışı 1 etiketli direnci geçmeli, geçmiş,...

bu ''a '' çıkışı bir range periyod sonrasında kendi simulasyonunu daha agresif olarak dalga sonunda tekrarlamalı bu da '' a' '' dediğim yer,...aradaki minör boyuttaki konsensus bozumu ise range yapının olduğu yer,...yani buaradan ters yakalamaya çalışmış piyasa 5 range yapmış,...a ve a' realizeleri hariç, onlarla 7 olur,...

işte bu noktada dışarıya para vermeyecekse, tek yapacağı minör düşüş planlayıp 112 ye gitmekki,...

buda ew de 3.3 ve 3.4 ve 3.5 i oluşturur,...ama buradan 3 sonlandırıp 4 cü dalgaya giderse 108 3.5 olmuş olur,...

benim tahminim 3.3 ve 3.4 ve 3.5 olacağı yönünde,....

22. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu olursa 107925 3.3 olur,...bu realize 3.4 olur,...112 ise 3.5 olur,...ve 4 başlar,...

24. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri