Dow eksi kapanıp duruyor, saganak başımda dolanıyor, bayram sonrası uzuncuları kastıracaklar anlaşılan, takaslardada zaten kısacı kalmamış geri kalan hepsi uzuncu olmuşken tırsmamak elde değil, ama ben yarın sabahı değil, haftayı beklemekten yanayım, yarını kaybetmiş olabiliriz, ama haftaya spot işlem hacmindeki duruma bakmalı diyorum, son kararım, saygılar.
bayrama vob da flat girmistim portfoyun 1/5 ini sig kagitlara baglamistim
bu dususte sig kagitlarin sorun yaratacagini sanmam cunku tavan bile cekebilirler tamamen spek in keyfine kalmis
dow 10.800 uzerine atarak biraz umit vermisti su anda 10.500 direnc olma yolunda
short olan butun arkadaslari tebrik ederim
bence artik dow da game over dir
11.000 seviyelerini cok uzun bir sure imkansiz goruyorum
ilk hedef 9600
olay bitti artik
pzt gununden bu yana dow %6 asagida yarin sabahki acilisida varin siz dusunun
ruh karartici
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Nancy doğru demiş. Adamlar uyanık Nancy gibilerin ne düşüneceğini düşünüp önce senatoda karar alıp sonra temsilciler meclisine gönderiyorlar iyi oyalama taktiği ...
Dow'u bir kaç yıldır 5 dakikalık ve diğer periyodlarda izleyen birisi olarak diyebilirim ki DOW için haberlerin önemi çöp kadardır. Önceki cuma idi sanırım ya da iki hafta önce 15:30da iki tane rezalet veri geldi DOW tınlamadı bile. Eğer veri yönünde hareket oluyorsa bana göre bu tesadüftür. Nice iyi veride DOW düşmüştür veya tersi olmuştur. Haberler bence çöptür.
Bir de önceki mesajınızda kalan herkes long demişsiniz oysa ben flat olduğumu Cuma akşamı yazmıştım başka kişilerde var flat olan sanırım tekzip etmek gerek bu ifadeyi.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri