bu gece 23.30 da sakallı konuşacakmış...
ya ikimizi arasında kontakta bu fiziki alış olayı problem,...
şimdi gfinal biraz borsaları gevşetecekler, yani gazını alacaklar,...bunun için bu gold ve ıvır zıvırların yukarıya gitmrsi gerekli,...
zira eğer borsa gevşerken, gold ve emtiyalar aşağı giderse geriye ne kalyor dxy nin yukARI GİTMESİ,
AMA İSTENEN NE REALİZASYON,..OYSA DXY HAREKETLENİRSE BU SATIŞ OLUR,...
DOLAYISI İLE DXY Yİ PASİFTE TUTABİLMELERİ GEREKLİ, BU ANCAK BÖYLE MÜMKÜN,...ONUN İÇİN ,
İKİNCİSİ BOĞADA TOTAL 63 HAFTADAN BİR ZAMAN PROBLEMİ VAR, BU NASIL ZAMANA YAYILACAK HER GÜN REKOR KIRARAKMI O ZAMAN ÖLÜR PİYASALAR,...
REKORDA KIRACAK AMA BU ŞİMDİ DEYİL,....
DOLAYISI İLE ZAMAN İHTİYACAI İÇİN GOLD VE IVIR ZIVIRLARIN YUKARI MEYLETMESİ GEREKİYOR,...
BU PİYASLARI YEDEKLEMEK DEMEK,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ilk olarak bu aklıma geliyor,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam anlıyorum.. ama sanki buralar uzun vade dıp gibi. spotta her kıloya 3-4 dolar ıscılık var.ornegın 20 kıloda 80 dolar ıscılık verılıyor.
şimdi adam gelmiş 5.7 mil usd gömmüş bu piyasaya, nasıl çıkartacak bunu, ...
Zaman yayarsa,...biz zanmanı buldukmu evet,...3 ay önce deklere ettik,...
63 hafta total
şimdi bak 1679.5 verdim dimi ben golda günlükte,...anlattım epeydir,...
Işte bunun üstünde kapatacakmı, kapattığı günün takib edeninde geride bırakacakmı oradayız yani,...
Bunu yaparsa 1704.x geçerse tut geçemesse bırak,...
Tersinde 1662.x geçerse tut geçemesse bırak,...
Ama düz yol bu virajlar alınmadan çıkmayacak,...
Sistem yanılacak ama o rakam yanılmayacak,...
O rakam piyasayı bilecek ,..rakamın işi o,...
şu varya 30.522 senin ilk zemin rakamın o,...ayağın onun üstünde şu anada,...
Zeminin bu,...
Ne demişim 31.718 rahatlama ikincisi de bu,...
Ama mücadele edeceğin, 33.5 35.15 bu ikisi,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri