Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
3/2 den başlamış olan yatay hareketi yukardaki saatlik grafikteki gibi şu anda sayıyorum,bireysel algılamama göre...
Yalnız mor B dalgası henüz bitmemiş olabilir ;o zaman 75.300 üzerinde yeni bir tepe gelebilir ve B yi bitirir.Tekrar aşağı döner.İsrarlı olarak o noktadan yukarı gidiş devam ederse, bu yapı bozulur ve belirttiğim alternatif yukarı yönlü 5.dalga devreye girer.
Ancak 59.800 den beri yukarı düzgün çıkış kanalının bir süredir dışında geziyor olmamız ,4.dalga olasılığını kuvvetlendiriyor.
Eğer öyle ise 3. dalganın 4.alt dalga seviyesi olan 69.350 civarına düşüş gelmesi mümkün....
![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Sn Saraylı hoş geldiniz, Solotürk için teşekkürler, Allah razı olsun, sizin için duacıyım.
Bir konuda uyarmak istiyorum. Renko grafik sadece bende olmuyorsa, eğer sabit bir başlangıç tarihi seçilmez ise her bar değişiminde grafik değişiyor. Yani başlangıç değerinin üzerine H=100 puan kutular çizildiği için başlangıç noktası değişince kutular değişiyor. Bundan kurtulmak için başlangıç tarihini sabitlemek gerekiyor.
Bu durumda herkesin başlangıç tarihi farklı olacağından sistemler tek değerde al - sat vermeyecek sonuçta bazıları kazanırken bazıları kaybedebilir...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Sn. saraylı sayımlar harika, bence doğru sayım doğru iz üstündesiniz, bireysel algılamanıza katılıyorum, kolay gelsin.![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Bu arada eski bir dosttan selam var:
"1923" ben burdayım hala diyor...
dün 15.30 da 74.900 den sat vermiş...![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri