Kayahan kardeş IMKB ya da VOB düşerse beni takip edene zararı olmaz dört sistemim desinyali kapanış yaptı.
fakat bizim piyasa kapalı artık. Tatillerini zehir etmeyelim arkadaşların bu haberleri Perşembe filan koysan daha iyi olur yoksa long kalan vatandaş yarın namazda selam verirken sağında solunda ayu görecek. Cami çıkışında yardım toplayan cami görevlisini hedge fon sanacak.
Bak catedral de short selçuklu da short. Selçuklu helva dağıtacağım diye kandırdı herkesi. Şakacı... onalr bu akdar heyecan yapmıyor. Senin pozsiyonun yok ama maşallah adrenalin had safhada.
Cumaya daha 4 gün var. Endeksler düşer kalkar acele etmeye gerek yok.
Yarınki
Bayramınızı
şimdiden
Kutlarım..
em 5:50PM EST: 45,622.615,160.29 (10.16%)
brazilya parasida cokuyor!!!
REAL R$: 1.9160 / REAL 1 EURO : 2.7655
Konu kayahan tarafından (30.09.08 Saat 04:39 ) değiştirilmiştir.
cnn int izliyorum sunucu tragic ve dramatic kelimelerini kullanmaya basladi vay bee.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
ABD temsilciler meclisi 700 milyar dolarlık paketi oylandı reddedildi. CNN Türk
SON DAKİKA Kurtarma Planı 205 evete karşı 228 hayır oyuyla reddedildi. Oylama öncesi 4 saat süren tartışmalarda ana itiraz noktaları krizi çıkaranların kurtarılması ve planın sosyalizmi çağrıştırması oldu.
SUPERRRRRRRRR BAK'INIZ YTL COKUYOR!! $$$$$$$$$$$$/ EURO HIZLA YUKSELIYOR!!! EVVEL ALLAH!! BU CUMA'YA 1$= 1.6 YTL 1EURO= 2.2 YTL
![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri