Hah işte bu tip bildiklerini yaz işte, ne duruyorsun? neden koltuğunda oturtuyorsun adamları? neden burada gelip bull market e bildiklerini imalı yazıyorsun, varmı faydası bull market e, yada başka forumdaşa, açık ol, yazacaksan yaz, yazamayacaksan sen çok biliyosun diye aman hurrican kardeş ne iyi ediyorsun mu dememi bekliyorsun, bildikleinin sadece kendine faydası var, o zaman buradakilere ne senin bildiklerinden.
Daha önceki yazımdada dedim ya, sen piyasada hep kazananlardan olabilirsin, ama bu forumdaki bilgi paylaşımı yapmaya çalışanlardan değilsin işte, bu gerçeği gördüğüme sevindim şimdi, haaa diyeceksin ki çoğu bana göre bişey biliyor değiller zaten, o zaman sen ne paylaşmaya burdasın anlamış değilim, sana bu piyasada bol kazançlar, nede olsa biliyorsun işi, ama neler bildiğini biz bilmiyoruz

, bazı şeyleri herkes bilsin diyede yazacağına ihtimal vemiyorum, o bahsettiğin kitabıda yazmak sana göre değilken bahsetmesen daha iyi olurdu, hani
hayatımı yazsam roman değil fotoroman olurdu reklamını yapanlar gibi oldu açık söylemek gerekirse

saygılar.
Yer imleri