.35 şi işliyoruz şu sıra,...
.35 şi işliyoruz şu sıra,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
evet, hem .35 hem .85
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Hayırlı sabahlar
selamun aleyküm
http://snag.gy/O5WXu.jpg
A.S. citiwan dostum,
İndi hocam altında şu an yukarı bekliyorsunuz yanlış anlamadıysam öyle değil mi?
günaydınlar cümleten,...
geçen yazmıştım onu,...
dün gözlerim çift görüyordu bir ekranı birde başakasını, bu nedenle tekrar edemedim,
sadece minör başlattım,..
konu şu geçenkileri bir okuyun lütfen ve altın olduğundan minör başlamalısınız,
unutmayın şort piyasad sadece pull back olabilir,..
saykıl değişmeden long tutulmaz,...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
günaydın hocam...![]()
bu gün,....
mutlu bir gün,..
seans arası yokum,..
dün yazılanlar bu gün yine takibimizdeki konular olacak,...
çarşambayı sel aldı bir yar sevdim el aldı,...
capito,...
kendinize iyi bakın,...yokluğumu aratmayın ha,..
ama analiz olsun,...
son bir şey hocalık kim, ben kim,...
ne üstadlar var,..
keh keh,..
ö/s görüşürüz bakalım,....
en ilkel kavimlerin molaritesi çok good olup steamları apikodur,....
formül budur,...
yine memmet bulmuş,...senin yemekte olduğunu bile bilyor tıfılım,..
yani armut piş ağzıma düş, memeet linki bulsun, gandi resimleri atsın,..
ohhhhh valla,..
bu güğn analizler senden tıfılım,..
öle bir pivotla bu işi dönmez,...
hadi bakalım, cümle alem üstada görsün, salla bakalım buraları,...
sende var o sakın ııhhhh falan deme ,...![]()
pivotum:99200
desteklerim:98550 - 97600 - 96950
dirençlerim:100200 - 100850 - 101800...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri