pala makası kapatsa roket dese show yapar düşün sen ne olur burası![]()
pala makası kapatsa roket dese show yapar düşün sen ne olur burası![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
astipat ses ver looo
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ühüühüh. .
2013,00
stobu güncelleyelim,73350 !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Gece uyuyamadım kalktım kanalları karıştırayım dedim, yaban tv takıldım biraz.. avcının biri ayu avlıyo...hemide kara ayu..içim cız etti beddua ettim.. tüfengin ucu kopsun, geri tepsinde bi daha sıkama..nasıl kıydı kocaoğlana görseniz.. eti yenmez bi şey olmaz...gidin bufalo avlayın yaf, hemi etini kavırırsınız dedim kendi kendime...
COMANDANTE
graşkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
dün geç gelecğini söylediydi...toplantısı varmış...sanırım oradan kutuplara da uğrayıp örgüt çalışması yapıyodur galiba...![]()
COMANDANTE
astatin patron olmadan graşka olmuyo sanırım...onun gıllanması lazum gelmektedir graşşkaa için...![]()
COMANDANTE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri