uwwwwwwwwwwww
uwwwwwwwwwwww
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Ula içimden bi ses yarın zabah cump diye gaplı aşağılardan açılış olacak diyo ama flat mı kalsam yoksa shortmu yapsam yoksa longmu devam etsem çok düzenbaz bu siyon![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Short devam short
Geceyede short
İyi akşamlar...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
5 liklerde NUNU var ondan dolayı flat kalmakta fayda var
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
cümleten iyi akşamlar,still long
stop 72150 !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ehuehuhe..üwwww...geceye şort....palaya 81000-71000 düşüşü üzerinden %20 payback yaptım...bir gece daha dow kumarı oynayayım..yemezse yarın istopcuyuz...
ha bu arada şaibe olmasın yarın işyerinde ve forumda olamayacağım..öğlene kadar kesin öğleden sonra muhtemel ...
Bu arada strobull demeden ben diyeyim kendime.... NOOLLLLTTTTTTTTTİİİİİİİ
BANGA mühim
AHA.......olaya bak.....yandık...
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ha unutmadan selpatros.. <71000 den lonklasak iyi olacaymış![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri