TRADE gerçekten akıl mantık işi değil.pozları aç ve bekle .huzur burada.ben yönümü short belirledim.inancım yüksek ama kararlı değilim.
TRADE gerçekten akıl mantık işi değil.pozları aç ve bekle .huzur burada.ben yönümü short belirledim.inancım yüksek ama kararlı değilim.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hem rakam buluyoruz hem anlam veriyoruz,..yani şu deyil, işte 97650 nin altı ban göre, ....
bu dyil,...
anlam olacak,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
man olacakki, maneviyat rahat etsin, yoksa huzursuz olur maneviyat,...kazanç maneviyatı güçlendirir,...
keh, keh,...
maneviyatın kazanca verdiği anlam 96.825 de saklı bence.koku burdan çıkar gibime...
her neyse,...97650-96825 arasına hapsetti bakalım ilerleyen ne yapacak,...
hedefler ve man da çıktı zaten, düşsekte diyoruz 94500 e kadar bu cari,...bundan kellisi dış olur longa rucu edr,...
97650 üstü kalış short stoptur,...
suyu bulandırmadan süzülen kuğu formasyonu
hocam resimleri göremediğim için yorumda yapamıyorum malesef.. ama gnomenin attığı resimleri görüyorum,acaba onun attığı yerden atma imkanınız yokmu? tşk..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
kuyruktan uzaklaşan dana formasyonu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri