Day pvt
97880
Day pvt
97880
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bu gün minör trade yapamıycam,...
Biraz işlerim var,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam bu altın grafıgındekı sarı kırmızı yesıl renklerde nasıl işlem yapıyorsunuz..bırde renk olusumu fıyat hareketınden sonramı olusuyor?
sevgili final çalışmadı o,....
çalışsa idi,.....
şimdi herhangi bir forex ten, ....günlük harcamayı almış, ve kendimi dışarı atmıştım,....
Sarı eğer olsa idi, tüm zamn dilimlerinde,....uygulanacaktı,.....
Ve py dönüşlerini verecekti,....olmadı,.....
Ho istiyor, ho olunca sarı olmuyor,....
Sarı olmayınca al sat oluyor,...sarı olsaydı piyasa olacaktı,...
Yani,...örnek,..
Bir düşüş ve garaf kırmızıda,....düşüyor,....
Sarı çıkıyor, diyorki py sonlanıyor, .....
Paranı alıp çıkıyorsun,...neyden düşüşten,....
Bir çıkış, graf yeşilde, fiyatlar yükseliyor,...
Derken sarı geliyor, diyorki py sonlanıyor,...
Paranı alıp çıkıyorsun,....zaman sana kalıyor, paranı dışarda yiyorsun,....
Diyelim zamanın var,....akşama kadar, örnek bir 5 lik grafta akaşama kadar, goldun tozunu atıyorsun, paranı alıyorsun,....
öleydi,...
şimdi bize kalan teorik bilgi,...
Bir sisteme alı veya satı deyil, piyasa dönüşünü yakalatmak, .......
çünkü bir gün içinde dahi sayısız pysa var, özellikle yüksek kaldıraçlı forx py larda,...
şimdi tabi bu kullanılır,....
Patatesi koyarsın, yanına biberini koyarsın,....
Patates sapıttığında, biberle olan uymsuzluk düşünce verir,....
şimdi ben bu tür sistemlere zaten %80 geldim,....
Ama bu dünkü bunların ağa babası,....bunun la gelir ara sıra uğraşırım,....
Düşme sorunu vardı, bunu dün yok ettim,...ama boyama sorunu var,...
Bu da ho ile kalkıyor,...ama ho olunca, sarı renk olmuyor,....iş sarı renkte,....
Mükemmellik orada,...
örneğin
bu holu olan,....
Burada oval içindeki iki yerde, ğer patattes çalışsa idi ilkinde işlem yapılmayacak flat olunacak,..tı,...ve takip eden sinyalle al devam edecekti,...gereksiz trade olmayacaktı ve flat sonrası daha düşükten aynı yönde poz alınacaktı,...
Ikincisinde ise BİR SAT YAPILACAK,....SARI GELECEK, FALT OLUNACAK, SARI SONRASI DAHA DÜŞÜKTEN AL YAPILACAKTI
GRAFTA İSE, HOLU OLDUĞUNDAN SENİ SATA GEÇRİYOR, SONRA AL GEÇİRİYOR, FALT SEÇENEĞİ YOK,..
ÖRNEĞİN İKİSİNİ BURADAN KARŞILAŞTIRABİLRİZ,...
OVALLER, HEP GEÇMİŞTE YATIRIMCININ AVLANDIĞI SAHALAR,....ÇALIŞSA İDİ,...SARI YANİ BURADA BEJ,...İŞ BİTECEKTİ,...
Ama yine patatesin yanında biber var, ...ikisi böyle kullanılır, uymsuzluk olarak, dün dediğim gibi, günlükte sorun çıkarmaz,...
hocam uzun vadelı spot pıyasada ıslem yaptıgım ıcın benı yanıltır mı sıstem ornegın gumuste 29.80 den 5 ay once aldım şimdi biraz daha almak istiyorum.haftalıkta sarı yandımı acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri