yani terli de..bir yanlış anlamaya mahal vermemek açısından diyorum ki..hem USDTRY hem de FDJ/X30yvade hfatalıkda aşşa eğimli olan üst boll bdana çarptılar ve geri döndüler... kalıcı mı geri döndüler yoksa asıl saldırı için sipere mi çekildirler sorusuna diğer teknik göstergeler sipere çekildirler diyor sanki...ama bu haftalık graf..long term pispektıv...hafatlık grafla treyd edilmez tabe
![]()
BANGA mühim
bu arada gorku dolu bir mesaj yazayım da ranamsın artık...60 dklıkda eşşek gibiyn bir TOBO hazırlığıo gösteriyor...heheh
BANGA mühim
LEGOLAS,
İndir onu indir indirrr...650 üzerinde saatlik gapanış yapmaması lazım...üwwww...
BANGA mühim
yaw hepsi bir kenara..ula yoksa Behzat Ç. ile Ercüment Çözer kardeş mi çıkacak acaba en sonunda..Malum Behzat Ç.n in Ç sinin ne olduğu dizi de hiç söz konusu olmadı... Bomba bir tahmin daha yapayım, bence eski parmak kesen seri katil Akbaba çıkacak...ayrıca o sempatik şempanze kel sakallı herif bence Anne Ç.ye ihanet etmedi.. Memduh başganın teşkilata Anne Ç.nin adamı olarak sızacak. Muhsin başgan kendini ispat etmen lazım dediydi ya; bence Anne Ç. ile anlaşmalı ANne Ç.ye hafif bir zehir verdi kel sakallı, hastaneye kaldırılması da bir feyk bence...
Ula bu Emrah Serbest çok zeki çocuk ha..eyi senaryolar döşüyor...
BANGA mühim
Ayrıca bu VOB un palasının kim olduğunu çözse çözse Ercüment ÇÖZER...hehehe
BANGA mühim
60 dklıkda tobo gösteriyor..DAX a göre güçlü gösteriyor...hımmm..graşış için her şey hazır demekki..mösyö olsa onaylardı...
BANGA mühim
şu 4 barın tekrarını bekliyorum yada umuyorum..diyeyim..uww
![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri