hocam nacizane..8 y olursa 112000 den döneriz..asıl hedef 123000 e gidemeyiz..diye düşünüyorum..
Sn.Gandi projeksiyonunuzda 8d tam da 'kurt surecine' geliyor.
1999u de yasamis birisi olarak bu 8y mi olur diye dusunmeden edemiyorum.
zamnında iki trendimiz vardı globalde yaptığımız ve vob o esnada 108xxx ler civarı idi,..
trendler agresif ve mülayimdi, adlarını böyle koymuştuk ve mülayim olanı line ile tam tepede birebir yakalamıştık, fakat çalışacağından emin deyildik,...
5 lik sl sitemle bunu yakaladık ve benim shortum 108500 den oldu,...
şimdi o çizgiler hala boşlukta yol alyorlar,...![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
98425 - 102300-103300
Sn. Gandi acaba yukselis bir hafta daha 99-102300 e kadar surup, ordan 8 haftalik ya da 7 haftalik bir dusus yapabilir mi?
işte bunun önlemini iki kere longdan almıştık hatırla
1. 95xxx serisinden di,
2. 90xxxx serisindendi,..
ve yine hatırlarsan bir kanal sayesinde düşüşü 81175 üstünden 90 xxx serisine mjdelemiştik,...
işte şimdi bu gün yine bir başka analizle 90xxx serisinden 95xxx ve ya 93xxx içine 96300 rakamı ile kapanışta alacağız dedik,..
ancak burada artık 90xxx crash manasında saklı ama daha ötesi olmaz, bu volatilitede,
benim şu gandi maliyeti ile 95125 ten yaptığım, zaten uymluki ben bunun karını volatiliteye kalamadan zaten az önce aldım cebime,...
opt L devam ediyorum şimdi,...
şimdi eğer bebe fiyatlar DAKİ HIZ 97025 i geçerlerse, 97200 üstünde 97700 ilk hedef olacak,...
şu an tahminen minör bir satış olmalı,.. 5 lik evet,...
Buda 97200 gweçilemedi diye ama kontrolü verecem bunlar bir yerde sehpa kuracaklar kahve içcekler, orayı verecem henüz oluşmadı , oluştuğunda bu tepkini saatlik merkezi orası olacak,...
şimdilik 97200 geçilemedi den devam,..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri