ben kapandım kısaları arkadaşlar
hele mc yedirsinde yarına bakarız kısa meselesine
şimdi engel olmayalım ağanın işine
niyetini sabahtan belli etti işte
ben kapandım kısaları arkadaşlar
hele mc yedirsinde yarına bakarız kısa meselesine
şimdi engel olmayalım ağanın işine
niyetini sabahtan belli etti işte
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
cümleten günaydınlar,...
oasılık iki adet,....
sart ise bir adet,....91xxx üstü burada şart,...
dünkü graftan bakarsanız,
...104xxx kapalı , buraya vade sonu, opşın veya gelmişken gidiyim bari,...gbi az gelişmişlere özgü seçeneklerle gelirlerse 104xxx şu an kapalı,...
ancak tersine 91xxx yapıp dönerse zaman 104xxx üstünü açabilr ve bu durumda 113xxx o zaman gözükebilir,....
o nedenle her iki lineların hergün için tahmini artışlarını verdim,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
day pvt
96954,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
5 lik,....
des 97050
izleyen sl 96875 te
saatlik,
denge 96275,
des 95650,
izleyen sl 95425
Ireferans değer geldi.
Sn.indi ninki gibi
97.000.
Bu değer altı üstü
Cumaya kadar
Y E S , WE CAN !!!
bu gün işler güçler var o nedenle ö/s topikte olamıyacam,....
Indik düz iken üstü için konusuyorum.
Maksimum 1500_2000 puan gider
Yani bu hafta 98.500_99.000 bini zor geçer
O da giderse
Zaten vade bitti.
Y E S , WE CAN !!!
yani py 5 likte, short ve long arasında, 5 lik izleyenler bunu 96875 ten izliyor,....
97050 ilk desteği ise az önce noktasal denendi,....
short verdi ama teyidi 96875 e kaldı,...
bu durumda gün yükseği 97350 sl olmak üzere, .....97250 üstünde kapanışa bakılarak short 5 lik için denenebilir,.....
96275 saatlik denge ise hareketin derinliği konusunda bilgi verebilir,...
bol şans,....
Şu an 5 kullanıcı var. (1 üye ve 4 konuk)
Yer imleri