yo yo lo de üvvvvarkhadaşlar hakkııızı helal edin gayri
yo yo lo de üvvvvarkhadaşlar hakkııızı helal edin gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
tekrar merhaba arkadaşlar, bir süreliğine ayrılmak zorunda kaldım, son durum 63450 direnç, 62875 ise bugünün desteği demiştik, long ve short olarak durum devam ediyor, günlük bazda, 63450 üstünde boğalar güçlenirken, 62875 ve özellikle 62400 altındada ayular güçlenir,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
mart başından beri sistem performansına baktım da, -1000 points olmuş, üwwww
taam şubat kibin olmez amma, eksi kapanan ay da istemiyoruz yane, tam da kontrat sayısı artmışken...
selamlar ahali...
basın leyn.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
ne dataymıs be 3000 poz kapattılar bugun ıcınde .... eyt be .. efg ısrarla alımlarını surduruyo gorunuyo ama bence efg nın analıstlerı tırtyanlıs beklentıdeler :P
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
ülem tam veri zemanı ofise misafirim geldi... baa hediye keçi boynuzu getirmiş üvvv
tüvalete gitti şinci
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Acı yok... Acı yok...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
dağ fare doğurdu...tarımdışı tıs çıktı...
acımadı kiii,acımadı kiii...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri