ABD future lar yeni tepe getirdi
AB de ise tepeye tekrar geldiler
negatif uyumsuzluk devam ediyor, sanırım eksi makasta TCELL 300/400 puan temettüsü var yada olcekmimiş mmimişş
ABD future lar yeni tepe getirdi
AB de ise tepeye tekrar geldiler
negatif uyumsuzluk devam ediyor, sanırım eksi makasta TCELL 300/400 puan temettüsü var yada olcekmimiş mmimişş
mevcut dalgalar,para kazanma dalgaları deıl,para kaybetmeme dalgalarıdır...o0 da kazanmıo emin olun..portföyu ve kontrat mıktarını erıtmeye calısıo kı yanına ortal olamasın kımse sonra..
--Eksiklik Kendi Özümde--
Geçenlerde EWI sitesinde güzel bi yazı okudum :siz trader olarak hangi dalgayı yapıyorsunuz diye..
bunu voba uyarlayayım şimdi:
1.dalga:
he abim güzel işmiş bu vala,alıyoz satıyoz,sistemmi, ne sistemi yaw..
2.dalga:
vay .....,vay.....,ne menem iş bu,yok böle olmaz bu iş abi,ew ve ta örenecem,iyi bi sistem nerde var,?....
3.dalga:
olay bundan ibarettir,herkesten farklı olduğumu biliyodum zaten,bu kurduğum sistem feci bişi,adını palandöken koydum....
4.dalga:
üleyyyn, ben bu sisteme başladım,sistem palayı dökeceğine beni döktü,neyse para yönetimim eksikmiş anladım,bi de Nalıncıyı ekliyim,saraylı dediydi...
5.dalga:
yaw fena değil ama şu kazandıklarımızı geri vermesek,bi de disiplinim yok hala,yoksa iyi iş...
a dalgası:
hay .....,bi insanda kısmet olacak kardeşim,yoksa ne yapsan boş...bi de stresimi yönetemiyorum,meditasyona başladım...
b dalgası:
asla yılmak yok,bi işi bıraktığın zaman yenilirsin diye bişi okumuştum zaten,saraylı abim iyiki varsın...
c dalgası:
.............
maalesef başladığım yere döndük iyimi,en iyisi bunun başına bi adam oturtiym de o yapsın,ben ona az para verirrim,robot gibi yaw...
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
375 den short denemesi tekrar
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
bu sefer sisteme uycan galiba kaya![]()
Şöyle diyeyim..Eğer sisteme uymamak gibi bir fırsat varsai kayatron onu kesin değerlendirir..yok öyle bir fırsat doğmazsa yani mesela harala gürele tepmesiz bir hareket olursa o zaman sisteme uyar..yada uymuş olur
Kaya nın sistemi ile olan fırtınalı aşkına ve onla ilgili diyaloglarına bayılıyorum
![]()
BANGA mühim
Astipatron artık eski kaya gitti yeni bi kaya varsistemli ve disiplinli ancak yeni bi yöntemim var artık S/L vs T/L ile trend takip eden bir izleyen stop ile sistem sinyalini beklemeden pozisyonu flatlıyorum ya da stopluyorum.Ancak pozisyon açarken kesinlikle sistemli açıyorum ve sabırla bekliyorum sinyalin gelmesi için inanmak çok zor biliyorum
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
palanın bir yönü yoktur , pala piyasanın iki tarafıdır ki bu sekılde karını max hale getirebilsin.. pala şans faktoru gibidir ne vardır ne yoktur .. aslolan pala ruhudur , piyasaların üzerinde gezeeeer durur ..
bir kişi ben piyasanın bu yonundeyim diyosa diger tarafı paladır ..
pala formulu : p = mc2![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri