gandi yazar,...
oturduğu yerden, link tıklamaz,...
bir tek voborsa linkini tıklar,...
hepsi o,...
gandi yazar,...
oturduğu yerden, link tıklamaz,...
bir tek voborsa linkini tıklar,...
hepsi o,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gandi
stok + parite demiştir,..
başka kim demiştir,..
yoktur olamz
...
kitapta yazmaz, linklerde yoktur,...
mecmualarda yoktur,...
gandi ile sakalın arasındadır bunlar,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben kitaptan okumadımki kitapta olsun,..
ne yaptım,...
düşündüm sadece bu,...
onun içun gandinin yazdıkları gelip tekrardan gandiye yazılmaz,..
bu yakışık almaz,...
analiziniz nedir,..
bakın orada gold benim analizim, bu gün + olması günlerdir yazıyorum regülsayon diye, dxy regülatörü diye,
stok +parite, günlerdir yazdım yine ,...beraberler diye, bakın ikisi beraber düşüyor, ama gold ayrılıyor, yazdım bunları, dilim döndükçe,..
yine dxy (usd ) için enflasyton regülatörü olarak yazdım,...
sizin analiziniz nedir, ...beni kızdırmakmı,..bu mudur,...
analizniz bu kadarmı,..
o verdiğiniz rakamların hepsi benim analizlerim zaten sizinki, nedir,..
yoksa konuyu kapatın lütfen,..
...burası trade topiği deyil,...
ayrıca vobda işleminiz varsa gün içi yazarsınız, bizde görürüz nereden short açmışsın nerden long,..
yoksa biz zaten goldla pariteyle ,sp ile bir işimiz yok,..sadece voba asiste olarak bakıyoruz,...
vobla ilgili bölümüde burada yetrince yazdık ,...
tek kelime budur,..
analiziniz nedir,....kaç güne,..
zamansalınız nedir,...
99825 günlükte,
97275 i saatlikte senmi kırdırdın arkadaş ,..
95xxx serisi diye senmi yazdın, 90xxx serisi diye senmi yazdın, ASI bölgesi olarakm senmi tanımladın,..
berlusconide berlıusconi, gelip sytarıları önüme dayıyorsun burada,..
Fazla takılmayın isterseniz Sn. indregandi, sizi bilen biliyor
gaga bu....arada bi çıkar gelir durup dururken adamı deli eder
hani derler ya ne yapsa yeridir diye, işte ondan
siz yine herkesden önce analizlerinizle anı anına paylaşımda öndersiniz,
hele o indikler yokmu ben yapamıyorum bizimkiler hem tırık hem yorumlanmaz bişey.
daha bizim gaga henüz graf göndermedi analiz ne ki? biyerlerden duyup buraya gelir işte.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bakın şunu söylüyim bütün saykıl değişimleri önümdedir artık, bunu bilin bu new dir,...
bu topiklerde ya üzüm yenir ya bağcı dövülür ,...
sözüm meclisten dışardadır,...
üstüne alınan alınsın sadece,...
burada celibon, şimdi ben, geçmişte sayın saraylıda aynı şekilde renkosunu işlerken,..
bunlar hoş deyil,...
analiziniz varsa yaparsınız,..
tekrar söylüyorum ben topiğimi kapattım,...
dayanımıyorum yazıyorum, bu en büyük hatamdır,...
ve artık kopma noktasındadır,...
ben italyasını ispanyasını rumunu kıprısını, afrikasını suriyesini, iranını yazdım, tasını tarağını yazdım,...
ben tereciyim artık tere deyil,...
hayır ama kayahana ben en müsamahalı adamım, canım benim,..
burada iş o deyil , yazdığımın bana yazılması, burada film kopr bende,..kimde olsa onda kopar,..
benim pozum önemli deyil burada, kimsenin ki deyil hatta...bakın biliyorsunuz 95125 son açtığım ve dedimki 90xxx dan hakkım kalmadı, öncesinde dedim bunu, 81175 beklerim artık dedim görür görmez ilgilendirmez, onun altınıda verdim, 77475-500 olarak ardaşık iki hafta dedim,..,..
bu gün geldi benim maliyete 95125 e ve bakın söylüyorum volatilitede yine gelecek bunuda yazdım ve hatta dedimki dipleri iyi açan trendden çok burada kazanır diye,...
dipleride verdim,..asi yide verdim,..
...
yine diyorumki anlayana benim pozum kimseye yetmez diye,..
daha büyük laf varmı,...milyona bölün bölüşün dedim,..daha ne diyim,...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri