he he teknik çalıştı.
10800 kırılmadı. 11300 short yeridir.
sevgiler.
he he teknik çalıştı.
10800 kırılmadı. 11300 short yeridir.
sevgiler.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bana görede tek bugün.
günya merrilin garanti raporuna güvendi.
citi terste kalınca ona destek olmaya çalıştı.
ancak sonuçta bunlar ortalama yapıyorlar.
dikkatli olmak lazım.
dirençler 45200, 45600, 45800, 46300.
destekler 44500, 43700, 43200.
Büyük kurumlardaki işlemler tek kişiye ait olmasa da 50 adedi geçmeyecek kurumsal portföylere hizmet etmektedir. Ay sonunda işlemelr karlıysa ya da opsiyon olsun hisse senedi koruması (hedge) sağlanmışsa onlar için sorun yoktur. Yoksa tek kalemde 5-10 bin kontratı tahtalardan geçiremiyorlar. Bu yüzden fazla takılmayın aracı kurum işlemlerine.
adamlar resmen bugun frenlediler piyasayi
bunun baska aciklamasi yok
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
mbm fdow 10934 den döndü. nokta atışı oldu tebrikler.![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri