30 dak.lik elmas tepe aşağı kırdı görünüyor.yine de 17 kapanışını görelim. u-30 95800 altında olsun
30 dak.lik elmas tepe aşağı kırdı görünüyor.yine de 17 kapanışını görelim. u-30 95800 altında olsun
17,15de 95925 altı kapanış güzel olacak.shortlar açısından.
Yarın opsiyon hisseler işlem görmeye başlayacak, onun hazırlığı mı var acaba, çok volatil bir gün olabilir
Şimdi dün gece bunları yazdık.TIRIVIRI OLMADIGI GÖRÜLDÜ.
Ee peki öğlenden sonra niye söylemedin derseniz sabah yazdım ama görüldüğü üüzere herkes sadece geleceği tahmin etmeye çalışıyor,bir oyun planı yok.makina herkesi gün içerisinde bir o yana bir bu yana sallıyor.sabahki bu değerler akılda tutulsaydı akşam şahane bir alım fırsatı verdiği görülebilirdi.
Saygilar
Y E S , WE CAN !!!
Bugün sadece 97.025 den shortlayıp 96.475 den çıkabildim.öğleden sonra 96.700 yıkılırken longlarin kapatılması gerekirdi.orayı stop olarak yazmıştım.sabah ve akşam destekten verdiği alım fırsatlarını değerlendiremedim . Çünkü hem başka bir yapıyor,hem forumda yazı yazıyor hem pala ile dalasiyorum.bir de hep yarına odaklandım.
Burada verilen değerler dikkate alınsaydı hiç kar edilmese bile böyle iğrenç bir gunde zarar da eetmeyebilirdi kişi.
Geçen 95.500 den sert çıkış olurken dedik kı makina hiç pustluk yapmadı.bugün ise bildigi tüm numaraları yaptı.
Esasen ky için günlük alım satım intihar etmektir. Ky mutlaka orta vadeli oynamak zorundadır.
Y E S , WE CAN !!!
sn gnome;
yarın için düşüncelerini paylaşırmısınız_?
akşam baktım hacimde artış var aktif işlemlerde de var. sert yukarı için mal toplanmış havası var. yarın devreye girecek opsiyonlar ne şekilde etkiler ? düşüncenizi paylaşımısınız?![]()
Bu arada gerçekten merak ettiğim birşey var.aşağıda konuyu mesela 78 kişi okuyor yazıyorhgerçekten takip ediyorlarmı ; yoksa adam bilg başında olmadığı halde öyle mi gözüküyor ?
Y E S , WE CAN !!!
Vallahı ben okuyorum hocam birde yarın için yorumunuzu alabilirmiyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri