gral bu avatarı severdi..üw
gral bu avatarı severdi..üw
BANGA mühim
efeler diyarından selamlar abeyler...
uzuncadır ne tom ne vob ancak düzene giriyoz. yavaştan baktığımda tom emmide gördüğüm manzara. tom emmi 12.500 üstünde amma velakin 12.284 ü ihlali gerekliydi...12.284 altında ayı katliamı her an beklenmeli...hehehe
tom emmi c5 için abc yükselirken 100endeks te c3-c4-c5 yaparsa çöküşün kralını beklemek gerekir. yok 2 analiz de yanlışsa zaten yandı keten helva.hehehe
az bi zamana daha ihtiyacım var sahalara döbnüş için
allaha emanet olun abeyler...
Teşekkürler..
Merhaba Voborsacılar,
İşlerim ne yazıkki çok yoğun ve bu yogunluk da sürüyor. Biliyorsunuz, son zamanlarda bir Türkçe Elliott, Fibonacci, Sazan yöntemlerini içeren kitap yazmaya kafayı takmıştım.
Oturup yazmaya bir türlü başlayamıyorum. Ben de bir blog açıp, yazacaklarımı oraya yazayım dedim. Bu blog arama motorlarına ve kullanıcı yorumlarına kapalı. Her gün bir yazı ekleyeceğim ve 1-1.5 yıl içinde tüm aktarmak istediklerimi , yazmayı istiyorum.
Blog kullanıcı yorumlarına ve aramaya kapalı olduğundan feedback alabileceğim (yazdıklarım hakkında öneri, eksiklik alma, detayları tartışma vb) tek nokta burası (ve böyle olmasını arzuluyorum). Tümü bittiğinde Elliott, Fibonacci, RiskYönetimi, Önceki üçü ile birlikte kullanılacak ek dogrulama kalıpları ve indikatörleri, ve hepsinden bağımsız hisse seçimine dönük sistemleri içermesini amaçlıyorum.
Şu anda henüz bebek ve lütfen sabırsız olmayın. Forum yönetiminden ricam , orada yazılanların bu topikte, detaylandırma ve feedbackine, daha detaylı örnekleri vermeme ve almama izin vermeleri. (Hellim umarız gızmaz., Nihai amacım bir internet sitesi/reklam değil, kitabı voborsa "editorlerinin" (okuyucular) önerileri ile geliştirmek.)
Blogumun adresi : http://keyfifinans.blogspot.com/
Geliştirilmesini istediğiniz, anlamadığınız, örneklenmesini istediğiniz, eksik gördüğünüz hususları, bu topikte yazarsanız, ben de buradan cevaplamaya/katkı yapmaya çalışırım.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Teşekkürler Sevgili Buffet.
Çok faydalı olacağına eminim.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
svg.sazan hayırlı olsun...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Vay Süper olacak Allah Yardımcın Olsun Sayın Sazan.
Bu sessizlikten fırtına kopacağı belliydi.
Başarılar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hayırlı olsun. Jedi'nin Dönüşü![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri