Sayfa 2004/5549 İlkİlk ... 100415041904195419942002200320042005200620142054210425043004 ... SonSon
66581 sonuçtan 24.037 ile 24.048 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

yavaş olun ayular

longda bekleyen vardır
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

2. The Following 4 Users Say Thank You to bull market For This Useful Post:

Yer
    İSTANBUL
    Teşekkür Teşekkür 
    11.933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    69.395
    Toplam Teşekkür
    7.292 Yazısı Teşekkür aldı

96.500 üstünde kalamazsa yarın sabah 96.000 leri görecektir.
    Y E S , WE CAN !!!

4. The Following 9 Users Say Thank You to gnome For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    7.769
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.444
    Toplam Teşekkür
    628 Yazısı Teşekkür aldı

gnome ilk destek bende 96250 lerde gözküyor. bu gün oralarda kapatabilir.. yarın için ise 95750 lerde olcak..oralardan dediğiniz olabilir belki..

6. The Following 6 Users Say Thank You to nedim972 For This Useful Post:

Yer
    İSTANBUL
    Teşekkür Teşekkür 
    11.933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    69.395
    Toplam Teşekkür

misafir sayısı 81 e düşmüş
    Y E S , WE CAN !!!

8. The Following 10 Users Say Thank You to gnome For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    7.769
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.444
    Toplam Teşekkür
    628 Yazısı Teşekkür aldı

palanın adamları mı gitti acaba

10. The Following 5 Users Say Thank You to nedim972 For This Useful Post:

Yer
    İSTANBUL
    Teşekkür Teşekkür 
    11.933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    69.395
    Toplam Teşekkür

Alıntı citiwan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gnome pala var diyodun ya yavaştan belli olmaya başladı kim olduğu ikinci tahminde de mi yanılacağım bakalım :d

yok o arkadaş değil bence bir daha düşününüz . . .
    Y E S , WE CAN !!!

12. The Following 6 Users Say Thank You to gnome For This Useful Post:

Yer
    İSTANBUL
    Teşekkür Teşekkür 
    11.933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    69.395
    Toplam Teşekkür

96.325 flat . Başkalarıda kazansın . Hatta daha çok kazansın . Bu kadar poz ile geceye girmemeye karar verdim birden . . .
    Y E S , WE CAN !!!

14. The Following 11 Users Say Thank You to gnome For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    7.618
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.425
    Toplam Teşekkür
    253 Yazısı Teşekkür aldı

Üstad emeklerine sağlık .. Umarım İndi üstadda tez zamanda geliverir de ekmek kadayıfı olur bu topic.. dadından yenmez o zaman .. cumleten iyi aksamlar dostlar.. tekrar saol ..
    Gözler Kendilerine, Kulaklar Başkalarına İnanır ...

16. The Following 4 Users Say Thank You to alfasid For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    10.006
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    677
    Toplam Teşekkür
    121 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı gnome Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    96.325 flat . Başkalarıda kazansın . Hatta daha çok kazansın . Bu kadar poz ile geceye girmemeye karar verdim birden . . .
    Üstad sistem gereği hep pozisyonda olmak gerektiğini bahsetmiştin trendi kaçırmamak adına.Peki yarın devamlı düşmeye başlasa çaktırmadan giriş yerini nasıl ayarlıcaksın , ha şimdi yukarı dönecek ha döndü derken trendi kaçırmayacakmıyız ( aşağı trend başlarsa)?

18. The Following 4 Users Say Thank You to aticik For This Useful Post:

Yer
    İSTANBUL
    Teşekkür Teşekkür 
    11.933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    69.395
    Toplam Teşekkür

Alıntı aticik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstad sistem gereği hep pozisyonda olmak gerektiğini bahsetmiştin trendi kaçırmamak adına.Peki yarın devamlı düşmeye başlasa çaktırmadan giriş yerini nasıl ayarlıcaksın , ha şimdi yukarı dönecek ha döndü derken trendi kaçırmayacakmıyız ( aşağı trend başlarsa)?

Şimdi aslında iyi bir konuya değindiniz . Çok iyi bildiğiniz gibi trading kişiye özeldir . Ne demek bu ? kar hedefiniz , girdiğiniz risk , kontrat sayısı , o anda farkettiğiniz ani bir olay alım-satımı etkiliyor , etkileyebiliyor .

Bazen 5 kontrat ile poz alırsın sonuna kadar beklersin . Bazen 50-100 kontrat ile poz alırsın tabii ki daha tedirgin olursun ve bunun gibi vs vs vs . . . . .

Sen sonuna kadar dönüşü görünceye kadar beklemek istersin , öteki 700-800 puanı alır çıkar . O anda ani birşey olur terse dönmek gerekir , yazamazsın pozdaki insanların günahına girmiş olursun .

Normalde sonuna kadar beklemeyi tercih ederim ve öyle yaparım . Bugün yazdığım gibi şu anda trend gününde değiliz (benim sistemime göre) ama bu düşüş ya da yükseliş olmayacak demek değildir . Sadece bana göre( bu çok önemli ) sınırlı bir düşüş ya da yükseliş bekliyorum demektir . Bunu da gün içinde yazmıştım . Dolayısıyla yüksek riski kapatmak istedim .

Netice itibarıyla herkes kendi parasını riske atıyor ve kendi kararını vermeli . İnternette hiç tanımadığı birinin aklıyla iş yapmak doğru olmayabilir . O kişi yanlış bir karar vermiş olabilir , yanılıyor olabilir . Ben düşüş burada biter derim , sen bana uyarsın daha da kötüsü madem düşüş bitti bir de long açarsın sonra 1000 puan daha düşer arkamdam küfredersin vs vs vs .

Sonuçta sen haklısın istemeden büyük bir vebal altına giriyor insan . O yüzden artık yazmamaya karar verdim . Haftada bir iki kere indik değerlerini yazmak daha masumca olacaktır herhalde ... Sanırım bugüne kadar yazdıklarımdan kimse para kaybetmemiştir , belki ufak tefek ... Ama kişi yazılanlara uyduysa son bir aydır durumu iyi olmalıdır . En azından bu içimi rahatlatmakta ...

Herkese iyi akşamlar . . .
    Y E S , WE CAN !!!

20. The Following 12 Users Say Thank You to gnome For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    10.006
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    677
    Toplam Teşekkür
    121 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı gnome Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi aslında iyi bir konuya değindiniz . Çok iyi bildiğiniz gibi trading kişiye özeldir . Ne demek bu ? kar hedefiniz , girdiğiniz risk , kontrat sayısı , o anda farkettiğiniz ani bir olay alım-satımı etkiliyor , etkileyebiliyor .

Bazen 5 kontrat ile poz alırsın sonuna kadar beklersin . Bazen 50-100 kontrat ile poz alırsın tabii ki daha tedirgin olursun ve bunun gibi vs vs vs . . . . .

Sen sonuna kadar dönüşü görünceye kadar beklemek istersin , öteki 700-800 puanı alır çıkar . O anda ani birşey olur terse dönmek gerekir , yazamazsın pozdaki insanların günahına girmiş olursun .

Normalde sonuna kadar beklemeyi tercih ederim ve öyle yaparım . Bugün yazdığım gibi şu anda trend gününde değiliz (benim sistemime göre) ama bu düşüş ya da yükseliş olmayacak demek değildir . Sadece bana göre( bu çok önemli ) sınırlı bir düşüş ya da yükseliş bekliyorum demektir . Bunu da gün içinde yazmıştım . Dolayısıyla yüksek riski kapatmak istedim .

Netice itibarıyla herkes kendi parasını riske atıyor ve kendi kararını vermeli . İnternette hiç tanımadığı birinin aklıyla iş yapmak doğru olmayabilir . O kişi yanlış bir karar vermiş olabilir , yanılıyor olabilir . Ben düşüş burada biter derim , sen bana uyarsın daha da kötüsü madem düşüş bitti bir de long açarsın sonra 1000 puan daha düşer arkamdam küfredersin vs vs vs .

Sonuçta sen haklısın istemeden büyük bir vebal altına giriyor insan . O yüzden artık yazmamaya karar verdim . Haftada bir iki kere indik değerlerini yazmak daha masumca olacaktır herhalde ... Sanırım bugüne kadar yazdıklarımdan kimse para kaybetmemiştir , belki ufak tefek ... Ama kişi yazılanlara uyduysa son bir aydır durumu iyi olmalıdır . En azından bu içimi rahatlatmakta ...

Herkese iyi akşamlar . . .
    Üstad sorduğuma pişman ettin.Seni bu kadar takip eden insan var ve benden bilecekler
    o değerleri hergün versen grafikle beraber bizde karanlıkta kurda kuşa yem olmasak.

22. The Following 6 Users Say Thank You to aticik For This Useful Post:

Yer
    İSTANBUL
    Teşekkür Teşekkür 
    11.933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    69.395
    Toplam Teşekkür

ÖNCE KONSANTRE OLMAK LAZIM . . .

http://youtu.be/6ewLgNd6Xxw
    Y E S , WE CAN !!!

24. The Following 6 Users Say Thank You to gnome For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Yer imleri

Yer imleri