yavaş olun ayular
longda bekleyen vardır![]()
yavaş olun ayular
longda bekleyen vardır![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
96.500 üstünde kalamazsa yarın sabah 96.000 leri görecektir.
Y E S , WE CAN !!!
gnome ilk destek bende 96250 lerde gözküyor. bu gün oralarda kapatabilir.. yarın için ise 95750 lerde olcak..oralardan dediğiniz olabilir belki..
misafir sayısı 81 e düşmüş![]()
Y E S , WE CAN !!!
palanın adamları mı gitti acaba![]()
96.325 flat . Başkalarıda kazansın . Hatta daha çok kazansın . Bu kadar poz ile geceye girmemeye karar verdim birden . . .
Y E S , WE CAN !!!
Üstad emeklerine sağlık .. Umarım İndi üstadda tez zamanda geliverir de ekmek kadayıfı olur bu topic.. dadından yenmez o zaman .. cumleten iyi aksamlar dostlar.. tekrar saol ..
Gözler Kendilerine, Kulaklar Başkalarına İnanır ...
Şimdi aslında iyi bir konuya değindiniz . Çok iyi bildiğiniz gibi trading kişiye özeldir . Ne demek bu ? kar hedefiniz , girdiğiniz risk , kontrat sayısı , o anda farkettiğiniz ani bir olay alım-satımı etkiliyor , etkileyebiliyor .
Bazen 5 kontrat ile poz alırsın sonuna kadar beklersin . Bazen 50-100 kontrat ile poz alırsın tabii ki daha tedirgin olursun ve bunun gibi vs vs vs . . . . .
Sen sonuna kadar dönüşü görünceye kadar beklemek istersin , öteki 700-800 puanı alır çıkar . O anda ani birşey olur terse dönmek gerekir , yazamazsın pozdaki insanların günahına girmiş olursun .
Normalde sonuna kadar beklemeyi tercih ederim ve öyle yaparım . Bugün yazdığım gibi şu anda trend gününde değiliz (benim sistemime göre) ama bu düşüş ya da yükseliş olmayacak demek değildir . Sadece bana göre( bu çok önemli ) sınırlı bir düşüş ya da yükseliş bekliyorum demektir . Bunu da gün içinde yazmıştım . Dolayısıyla yüksek riski kapatmak istedim .
Netice itibarıyla herkes kendi parasını riske atıyor ve kendi kararını vermeli . İnternette hiç tanımadığı birinin aklıyla iş yapmak doğru olmayabilir . O kişi yanlış bir karar vermiş olabilir , yanılıyor olabilir . Ben düşüş burada biter derim , sen bana uyarsın daha da kötüsü madem düşüş bitti bir de long açarsın sonra 1000 puan daha düşer arkamdam küfredersinvs vs vs .
Sonuçta sen haklısın istemeden büyük bir vebal altına giriyor insan . O yüzden artık yazmamaya karar verdim . Haftada bir iki kere indik değerlerini yazmak daha masumca olacaktır herhalde ... Sanırım bugüne kadar yazdıklarımdan kimse para kaybetmemiştir , belki ufak tefek ... Ama kişi yazılanlara uyduysa son bir aydır durumu iyi olmalıdır . En azından bu içimi rahatlatmakta ...
Herkese iyi akşamlar . . .
Y E S , WE CAN !!!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri