Sayfa 200/5549 İlkİlk ... 1001501901981992002012022102503007001200 ... SonSon
66581 sonuçtan 2.389 ile 2.400 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    1.409
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    544
    Toplam Teşekkür
    113 Yazısı Teşekkür aldı

İndi abimiz olsaydı bunlara bi ton küfür ederdi simdi,dunya coksun sen git yüzde 2.34 yap..bu yapıdan para kazanana birsey diyemeyiz ama kaybedene cok sey deriz.ne deriz??tabi ki salak deriz...salaklıkk..cunku bu ulkede türev piyasalara yatırım yapmanın karsılıgı bu..

2. 6 Kullanıcı elstock1 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı elstock1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İndi abimiz olsaydı bunlara bi ton küfür ederdi simdi,dunya coksun sen git yüzde 2.34 yap..bu yapıdan para kazanana birsey diyemeyiz ama kaybedene cok sey deriz.ne deriz??tabi ki salak deriz...salaklıkk..cunku bu ulkede türev piyasalara yatırım yapmanın karsılıgı bu..
    4 GB vınnn sahibi oldum stock, iyi yapmadım galiba, ben akıllanmıyacam hiç,

ama aklımdan geçen şu, deniz kenarı, gölgedeyim, karşımda lap topum, ben başka alemdeyim, türk kahvem geliyor, o gidiyor, sodam geliyor, derken sıcaktan yamuluyorum, koşup denize atıyorum kendimi, biraz sonra güneşe bırakıyorum kendimi, kavuruyor tabi, tekrar gölge kahve ,soda , su dondurma, v.s, bazı düşüncelerimi yazamıyorum tabi, ...böle işte,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    8.049
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    810
    Toplam Teşekkür
    223 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 GB vınnn sahibi oldum stock, iyi yapmadım galiba, ben akıllanmıyacam hiç,

ama aklımdan geçen şu, deniz kenarı, gölgedeyim, karşımda lap topum, ben başka alemdeyim, türk kahvem geliyor, o gidiyor, sodam geliyor, derken sıcaktan yamuluyorum, koşup denize atıyorum kendimi, biraz sonra güneşe bırakıyorum kendimi, kavuruyor tabi, tekrar gölge kahve ,soda , su dondurma, v.s, bazı düşüncelerimi yazamıyorum tabi, ...böle işte,

indi tatilinin güzel geçtiğine sevindim ...iyi eğlenceler......

6. 3 Kullanıcı EMCİ tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı kayahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    short euro 1.2608

stoplos 1.2640

pozısyon hedefi 1.2388
    kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....

8. 3 Kullanıcı kayahan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    542
    Toplam Teşekkür
    183 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı kayahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uşağım görüntüdeki oboyu bozmuşlar. resmen dalga geçiyolar tehnikçi uşahlarıynan.
    this is a war between good and bad, mert and namert - kha

10. 2 Kullanıcı Kutsal Hazine Avcısı tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

zaman 10 dakika,
    1.sistem,
    2.ortalama,
    3.ortalama, trend dönüşümü için,
    4.ağa ölçer,
    5.direnç, 71375 te geçildi,

sinyal, ortalamalar ve ağa ölçer 69075-175, sistem 69775,
    kural ortalamalar ve ağa ölçer 3 lü kesiştiğinde sistem teyidini beklemeyebiliriz, çünkü örnekte olduğu gibi sistem 500 -700 puvan sonra gelebilir, bu iyi bir puvan ancak sağlamcıysak 4 lü kesişme beklemek mantıklı olacaktır, bunu tatil dönüşünde bu topikte her gün sabah ve gün ortasında yayınlayacam, amacımı sanırım tahmin edersiniz,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

12. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu tatilin bitişini beklemek zorundayız, bu vınnla bulunduğum yerden bu iş kısmen oluyor, zaten olsaydı şaşrdım, yinede şükür, ama hızım 56 ka modeme eş değer,

14. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yorum olarak yukarıdaki grafta diğer topikleri okuduğumda sistemlerde kutu ya aldığım yerede bir sat sinyali gelmiş ve sistemler bu yüzden satışta kapatarak ertesi güne + gap ile girmişler, bu yüzden ben bunu pembe trend line ile çözüyorum, şimdi o trend line tam gaz aşağı bastılar bu gün o aşağı gittikçe fiyatlar yukarı gider,

ne kadar basrlarsa o kadar yukarı gider, bunları dov falan durduramaz, çünkü bizzat dov un türkiye ayağındakiler bu adamlar, bunlar burada ki sisyasi tezgahın finans ayağındalar, tek amaçları ise parasal soygundan ziyade, siyasi tezgahın sağ salim tamamlanması, tezgah çok yönlü ve bu yüzden açıldıkça açılıyor, bu açılmalar ve saçılmalar bir şekilde tamamlanana kadar bu urban kovboylar burayı bırakmayacaklar, çünkü kaz bekliyorlar, nah alırlar, tezgah devrilince, ilk kaçacakları kapı arka kapı olacak yani vob tan, bu hibinotarlardan önce sırası gelince shortlayın,.........

bunlara bir çift lafım var söz konusu vatan sa gerisi teferruattır, bu urban soyguncular ve onların buradaki ayak takımları sırası geldiğinde arakalarına bile bakmadan geldikleri gibi gidecekler, ağır yazıyorum çünkü artık yiter oldu, bu kadar göstere göstere tezgah kurulan bir başka ülke de dünyada kalmadı,

16. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

hadin iyi geceler, ....

bunlara bu kadar iteleme bu günlük yeter, adam gibi pylere kavuşana kadar arasıra böyle iteleyecem bunlara, müstehak çünkü, sizde iteleyinki meydanı boş zannetmesinler bu iç ve dış tezgahçılar,....

18. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    8.049
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    810
    Toplam Teşekkür
    223 Yazısı Teşekkür aldı

indi ellerine sağlık....5 i bir yerde süper yakalamış çıkışı....tatil dönüşü 5 i bir yerdeyle çarpışmaya devam......iyi tatiller.....

20. 3 Kullanıcı EMCİ tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı EMCİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indi ellerine sağlık....5 i bir yerde süper yakalamış çıkışı....tatil dönüşü 5 i bir yerdeyle çarpışmaya devam......iyi tatiller.....
    bu urban kovboylara ve onların buradaki ayak takımına beraber iteleyecez EMCİ, merak etme sen, hep sine iteleyecez, .......yeterki uygulayalım,

22. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

urban kovboy bu defa ayak takımı ile birlikte hem içerden hem dışardan kasnakladı, durumu oldukça güçlü, ayak takımına gün doğdu, sorry i sorry,....

grafa gelince graf yine bizi korudu,.....

sistem 1.kutuda hatalı sinyal vermemişti, ancak 2 kutuda bu gün takla attı, ancak penbe onaylamadı, ho lar da birbirlerini kesmeyerek düşüşe onay vermediler, vakur durdular, urban ve ayak takımı ile başetmek kolay deyil,....

24. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri