yok yok bi simartfon alacağum.. internette özellikle gavuryan sitelere filan baktım performans karşılaştırmalarına filan...Sony Xperia Arc S yetenekleri açısından ayfona basıyor görünüyor üstelik 900 TL daha ucuz... Bir de şöle bişi gördüm; Sony, Xperia Nozomi diye yeni bir model çıkaracakmış. Test sürümünü gören "inceleyiciler" mikemmel pılas diyorlar ve ifonu pis dövecek diyorlar..o çıksın da o zaman xperi arc s in fiyatı düşer...o zaman mı alırık acaba..tereddütteyim..bu arada Samsung Galaxy S2 için de kullanıclar çok çok memnun duruyor..HTC cilerde öyle.... AMa gel gör ki içimdeki genel sony aşkı bambaşka..pılas boru değil bravia engine. du bakali..bu arada sony, multimedia bir yatak çıkarsa onu da alırım yani..sorun deil
Estetük,
Köprüyü Laptopla mı , yoksa Smartfonla mı yürüyerek geçmek daha iyi?
En az 3 HİSSE...
Donanım özellikleri sürekli değiştiğinden bu liste dün eskimiş bile olabilir.Ama genel anlamda bakmak gerekirse, android gibi bi işletim sistemi kullanan phone her daim smarttır diyebilirim.Ekranı 4.3 ve üzeri olduktan sonra remote desktop ile bilgisayarın hep yanında olur.F/P açısından yaklaştığım için android işletim sistemi kullanan firmaların ürünleri her zaman daha avantajlı.Galaxy note hem telefon hem tablet hemde android oldu için kendi açımdan en iyi seçenektir.
Estetük,
vop analizi yok mu??
En az 3 HİSSE...
htc nin birçok seçeneği var gari ankete sadece XL koymak hata olmuş. tABİKİ DE htc
HTC de HTC
HTC alınmasa bile androidli herhangi bir telefon zekidir, çalışkandır, çokh bilmiştir..
Vella iphonu jailbreakda yaptım yinede androidli bir telefon kadar hür olamadım gari.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
hacıex sanırım Sony Nozomi (yada Xperia HD) yi bekleyeceğim. Martta çıkıyormuş..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri