20 Adet long pozisyon aynen korunuyor, işlem yok bugün.
uzlaşmaya göre kazanç var ama işlem yapmadığımdan portföy hesabı yapmıyorum
sadece pozisyon puan kazancı bugün için günsonu uzlaşmaya göre 1950 puandır.
61075 den 20 adet uzunla devam![]()
20 Adet long pozisyon aynen korunuyor, işlem yok bugün.
uzlaşmaya göre kazanç var ama işlem yapmadığımdan portföy hesabı yapmıyorum
sadece pozisyon puan kazancı bugün için günsonu uzlaşmaya göre 1950 puandır.
61075 den 20 adet uzunla devam![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
61075 maliyetli 20 Adet long pozisyon korundu, kapanışta işlem yok.
Epey uzun bir süre işlem olacağa benzemiyor, arada vade değişimi olur mecburen..
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
61075 maliyetli 20 Adet long pozisyon korundu, kapanışta işlem yok.
İşlem yapıncamı yazsam ne yapsam?
Sanal pozlarımla palayı dize getiricem azimliyim
Normalde 20 poz alsam kudurur kudurur, ne zorluklar çeker biliyorumda kaybeden ben olurum yine diye sanal devam![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
20 Adet sanal long poz durup durur
iyi tatiller
Hun İmparatoru ATİLLA
Aralık vadeli 30 kontratlarında 63650 kapanış uzlaşmasından 5 adet long poziyon portföye ilave edildi
20 adet 61075 long+5 adet 63650 long
25 adet long ortalama 61590 maliyet oldu
Uzunlarla devam![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Sanal 25 adet 61590 maliyetli long pozisyon durup durur
Bugün kapanış uzlaşması 63325 itibarı ile longların artısı 1735 puandır.
Hun İmparatoru ATİLLA
Aralık vade 61590 maliyetli 25 adet long ters işlemle bugünkü kapanış uzlaşması olan 61900 fiyattan kapatıldı..
Portföye Şubat vadeli 25 Adet long kapanış uzlaşması olan 62475 den alındı.
Toplam portföy değeri 150.750 TL
Bir arpa boyu yol katettirmediler Aralık vadeden, neyse zararına kapamadım en azından azda olsa takke oldu palaya bu vadede ve Şubat vadede uzunlarla devam![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şubat vade 62475 maliyetli 25 adet long portföyde durup durur, işlem yok bugün.uzlaşma 63275 oldu.
Sanal zarar etmiyoz ne iştir?
Hun İmparatoru ATİLLA
Şubat vadeli 62475 maliyetli longlara devamsanal sanal
Seneye taşıdık pozisyonu , seneye görüşmek üzere.
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şubat vade 62475 maliyetli longlarla yola devamuzlaşma 62225 oldu.
sanal portföy sanal longlarla ne bir adım ileri ne bir adım geri gider oldu.
ama yurtdışında ralli beklentim devam ediyor
dow 14000 yolcusu, 4-5 ay içinde soluğu 14000 de alacaktır..
bizimkilerde çukurdan nasıl çıkar hesabını yapsın artık.
şeytan diyor bırak sanalı dal ne varsa
çukuru derinleştirirlerse neden olmasın
aşağıdaki grafta fiyatlar sarı kanala girersede düşünürüm bişeyler..gibi gibi planlıyorum.
Grafik endeks 100 ün dolar bazlı grafıdır, endeks 30 unda pek farkı yok..
Grafikte görüldüğü üzere ortadaki sarı bant trendin kendisi oluyor, bull market yorum farkıyla
Bu orta bandın aşağıya kırılmasıyla palazadeler oluşturdukları çukurlukta malı kaptığı gibi fiyatları tekrar orta banda atmakta, sonrada bandın üstüne yada bir üst banda balon yapmaya götürmekteler.
En üst band görüldüğü üzere balonların yapıldığı, malların fazladan itelendiği band.
Ortadaki sarı bandı şimdiye kadar 5 kez aşağıya kırarak çukurluk yapmışlar..sonrası malum
Bu olaylara bakalım
1- 1998 yılı Ağustos ayı, develüasyon artı Saddam Kuveyt e girer kriz..
2- 2001 Şubat ayı anayasa kitapcığı kafaya fırlatılır kriz+ develüasyon..
3- 2006 Mayıs ayı Carry trade krizi +japon ev kadınları ne yapıyor anlaşılır..
4- 2008 Eylül ayı lehman brothers batar.
5- 2011 Ağustos ayı ABD nin notu düşer global ekonomik riskler artar.
Epey ucuz seviyelerden sanal long taşıdığımı düşünüyorum..
Hun İmparatoru ATİLLA
Şubat vadeli 62475 maliyetli 25 adet long pozisyonlar korundu, kapanışta işlem yok.
Uzlaşma 64350..
Hun İmparatoru ATİLLA
Şubat vade 62475 maliyetli longlar durup durur
Uzlaşma 62550 oldu.
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri