RK 8 BANKA HAKKINDA SORUŞTUMA İLE İLGİLİ HABER DÜN DÜŞMÜŞTÜ PİYASAYA AMA BİR HAFTADIR ZATEN SATIYOR ADAMLAR BANKLARI NE KADAR ŞEFFAF DEĞİLMİ zuhahaha
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Gıllandım
BANGA mühim
Yok patron..gış uykusundan uyanınca gıllarımız tazelenmeye başlıyoya.. o açıdan dedim. kıllandım diye...(farkındaysan senden bir önce konuya temas eden arkadaşın mesajını ciddiye bile almadım
)
BANGA mühim
Yaw bu avatarı, İzmir'in güneşli havasından etkilenip seçtiydim Cuma günü...Ama günden güne hoşuma gitmeye başladı..Tipteki kararlılığa ve kendine güvene ve hatta snobluğa bakar mısın... Alayınızı yerim gibi bakıyor![]()
.. Güneş de tepesinde yükselmeye başlamış..Bahar geldi geçti o devirler uyandık zaman bizim zamanımız der gibi..teprik ederim..kalsın bş süre..uzunca bir süre... 1000 yıl
BANGA mühim
astatin patron.. acaba önce balaklar mı uyandı yoksa yaf..![]()
COMANDANTE
Gıllandım....hehe
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri