Oy verelim patronlar..histemciler, sistemciler, Ew ciler, 3-4 nöbetçiler...
http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=6337
BANGA mühim
şimdi herkes diyorki efendim düşüş gelmeyecek , düşmeyeceğiz .
Neden ???
çünkü herkes short , yani pala ( artık kimse o pe ...nk ) bu yüzden yukarı sürüyor .
Iyi de fiatlar çıktıkça daha çok insanın iştahı kabaracak ve daha çok shortlayan olacaktır . Onları yoketmek için daha yukarıya . Bu sefer yenileri gelecek . Bu şekilde sonsuza kadar yükselmesi gerekecek .
öyleyse eninde sonunda düşecek . Insanlar bunu dalga analizleriyle , trend analizleriyle ya da şu veya bu şekilde yakalayacaklar . Kimi de avlanacak .
Yakalayanların çoğu birkaç bin puan tatlı kazancı görünce kenara çekilecekler . Işin kötüsü insanlara dağıttı (istemeden) puanları trend sonrası yataya dönüp iradesine sahip olamayanlardan ve disiplinsizlerden fazlasıyla geri alacak .
Uzun lafın kısası zamanı geldiğinde elbet düşecek . Vakit ne bir gün ileri , ne de bir gün geri alınır .
Y E S , WE CAN !!!
şimdi bu teknik analizin 1. Sınıfında öğrenilecek bir olay .
Makina aslında bazen çok fazla şefkat dolu . Hafızasına kayıtlı hiçbir puştluk numaralarından birini çevirmedi bugün . çok kolay çıktı . Peki insanlar neden kazanamıyor ya da kaybediyorlar ?
önyargılardan. O kadar dayak yemiş ki kişi kazanacağını hayal bile edemiyor . Biraz kazandığında ne olur ne olmaz diye hemen flatlıyor . Sonra pişman olup gereksiz 1-2 al satda o parayı tekrar makinaya geri veriyor .
BAKIN 95.500 DESTEK ALTINA DÜŞTÜ AMA FAZLA GİTMEDİ BİRAZ OYALANDI VE TEKRAR 95.500 ÜSTÜNE ÇIKTI . 95.500 ALTINA GİTTİĞİNDE DİYELİM SHORTLADIN , ÜSTÜNE ÇIKTIĞINDA TEKRAR ALMAK ZORUNDASIN OYUNUN KURALI BU . EFENDİM YA BU DA TUZAKSA , OLABİLİR TEKRAR DÜŞERSE TEKRAR SATACAKSIN BU DA OYUNUN KURALI . BİR DE PARA YÖNETİM HESABINI İYİ YAPACAKSIN .SENİ KORKUDAN GEBERTMEYECEK MİKTAR İLE OYNA . . .
NE YAPTI TUZAK DEĞİLMİŞ . BİR DAHA 95.500 ALTINA DÜŞMEDİ . ALÇALAN TRENDİ KIRDI VE YAVAŞ YAVAŞ YÜKSELDİ .
NE YAPACAKSIN ; HİÇBİRŞEY . SABIR . SIKICI AMA ÖYLE LONG İSEN VE TERS GİDEN BİRŞEY YOK İSE HAREKETSİZ KALACAK VE BEKLEYECEKSİN . FİAT HER 100 PUAN ARTTIĞINDA KALBİN YERİNDEN ÇIKACAK GİBİ OLUYORSA , KENDİNE HAKİM OLMAYI ÖĞRENMEK ZORUNDASIN . UNUTMAYIN YA AVSINIZ , YA AV !!!
TERSE DÖNMEYİ GEREKTİRECEK HİÇBİR ŞEY YOK . NE OLDU 97.600 DEN KAPATTI , 2000 PUAN KAR .
HA YA 96.500 DEN HIZLA 96.000 DÜŞSEYDİ NE YAPACAKTIM . HİÇBİR ŞEY YAPAMAZSANIZ KISA VADELİ BİR ORTALAMA İLE TAKİP EDİN , TABİİ 1 DAKİKALIK GRAFİKTE DEĞİL . ALTINA İNİNCE SATARSIN . ÖNCEKİ TEPELERE DİKKAT ET O SEVİYEYE GELİNCE SATARSIN . KİŞİ BU OYUNU OYNAMAK VE KALICI OLMAK İSTİYORSA , BU OYUNU ÇOK İYİ OYNAMAYI ÖĞRENMEK ZORUNDA . BU OYUNU SEVECEKSİN ARKADAŞ KORKMAYACAKSIN . BU İBNELERLE HERGÜN BİLEK GÜREŞİ YAPMAKTAN ZEVK ALACAKSIN . SİZDEN DAHA ÇOK PARALARI OLABİLİR ; AMA KESİNLİKLE SİZDEN DAHA AKILLI DEĞİLLER . BUNU HERGÜN İSPAT EDİYORUZ GÖRMÜYOR MUSUNUZ ???
OLAY BU MUDUR ; BUDUR . . .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
gnome ninde dediği gibi önemli olan sisteme uymak..iyi kötü sistem yoktur önemli olan bir sistem bulup uygulamak...bence
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sn GNOME yukardaki yazdıklarınız inanın altın değerinde buradaki birçok insanın (ben en başta) yazdıklarınızdaki yapılan hataları birçok kereler yapmışızdır.İnşallah bundan sonra bu disiplinle işlemlerimi yapmaya çalışacağım.Harika bir analiz ,inanın hergün tekrar tekrar okunması gereken cümleler ,kusura bakmayın biraz uzun oldu ama benim gibi disiplini zayıf olanlar için müthiş bir yazı ,tekrar tekrar ellerinize sağlık.
97.550 altı short
Üstü longdur
Herkese günaydin ve başarilar
Y E S , WE CAN !!!
boğaların ipini kim bıraktı yaw
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Dikkat edin !!!
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
şu anda kalıcı short yok . . .
short yeri 96.700 şu anda .
97.550 altına giderse riskli olmakla beraber dileyen vur-kaç yapmak için short deneyebilir .
Y E S , WE CAN !!!
S.A
pivotum:96850
dirençlerim:98300 - 99000 - 100500
desteklerim:96150 - 94700 - 94000 ...bence...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri