Gapattım .... Flattt .....forex xauuusd shortladım .. . kazandığımı forex palasına iade edeyim ... palalar arası selçuklu taşımacılık ..üvvvv ....
![]()
Gapattım .... Flattt .....forex xauuusd shortladım .. . kazandığımı forex palasına iade edeyim ... palalar arası selçuklu taşımacılık ..üvvvv ....
![]()
2013,00
geceye short kaldım iyimi
İyi akşamlar...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kisa devam...yarin yukselecegini dusundugum icin...benim sistem de boyle birsey![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Gapanışa dogru 74.5 long.
İlevaten yarın düşmeye devam ederse 74,075'de kadar kademeli Long.
Tabi ki SW börtföyde.
Sistemler ne yazıkki short.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
4,895,814,909 imkb tüm hacmi...
geceye long !
cümleten iyi akşamlar,kısa sürede fena tokat yedik yine,koşarak uzaklaşıyorum![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
dehşet bir hacim oluştu...hızlı olacak acıtmayacak...![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Son toplantımda da şimdi çıktım.
Bu sefer biraz alkollü bir toplantı idi.
Ve yine güldürdün beni dostum.
SW = Sazan Waves = Histem ,börtföyüm.
İçgüdülerimi bu portföyde test ediyorum. (İçgüdü diyince, bak aklıma şimdi Basic Instrict filmi geldi. Tövbe Tövbe)
(Gızgın surat smiley olmazsa olmaz, gonuyla alakası yok.)
(Bir de bana 0 verecek birilerini bulun acilen, sıfırım geldi)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri