yedirmez düşüşü...zamanı kullanacak...
--Eksiklik Kendi Özümde--
marbaşa dikkat...gaza getirio...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
525 uzun...1/4..çorba parası içun...
sonuç ;ateşle oynama, üstün başın yanar,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
orta vadede genişleyen formasyon... Alttaki mavi destek çizgisi çok önemli bana göre. bu kırılmadan düşüş trendine girdiğimizi söylemek zor. Zaten beyaz çizgilerle gösterilen kısa vadeli düşüş kanalının destek çizgisinin bu mavi ile kesiştiği noktadan tepki verdik(59300)
Kırarsak 58300 civarı ilk hedef olur 56500 civarı potaya girer. Bekliyoruz bakalım ne olacak......
cani ve eksper.....günlerdir düşüş kovalayıp.....düşüş başlayınca tepkiye
long olmak malın altına yatmaktır.....ben sadece uyarıyorum..para sizin....
cani 64.000..e şort kapattın...64.500..de long alıyorsun...trade yeri değil buralar..
ayrıca sen slow trader..sin......kendini inkara gidiyorsun......
bozz sözünün arkasında.....şort devamm.....
KARA CUMA...............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
ille lönk olcam diyen varsa, sandık bölgesi dışından olsun buda, 64000 altıdır, diğeri ise 65050 ve üstüdür, bu bu gün için,.....
65425 extra cört oldum, 575 de falatladım, 900 puvan herkese göstererek analiz ederk aldım, şimdi cörtümü muhafaza ederek yeni cörtler kovalayacam, emniyetli yerelerden, bu güne artık dah analiz yapmayacam,.....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri