Astipatron fıçır artıya geçti![]()
Astipatron fıçır artıya geçti![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
sabah paramı kazanacağım ben![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ben gider iyi geceler
alıntı
1 litre benzinde kim ne kazanıyor?
devlet 2.75 tl Özel Tüketim Vergisi ve Katma Değer Vergisi
rafineri 0.99 tl RAFİNERİ FİYATI
ana dağıtıcı 0.15 tl
istasyon 0.10 tl
taşıyan 0.05 tl
95 oktan fiyat 4.04 tl
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
şimdi ben 1lt benzin kendime aldığım zaman
2 litre de devletin deposuna koymak zorundayım.
tıpkı bir araba alırken
bir de devletin altına çektiğim gibi.
hani bir deyiş vardır: ayıp yatakta olur diye.
işte bu ve buna benzer alınan vergiler asıl ayıbın nerede ve kimde olduğunu kısaca özetlemektedir bize.
birileri vergi kaçırmaya devam eder. onlardan alamadığı parayı vergi verenlere yansıtır.
birileri oğluna gemicik alır. birileri ise bir çift ayakkabı alamaz çocuğuna ve sonra kendini köprüden nehre atıp intihar etmeye kalkar.
birileri ülkenin bütün kaynaklarını satar. birileri ise ülke topraklarına elden gitmesin diye toprağın altında yatar.
Doğduğun topraklarda bir gün bile rahat edemeyeceğin düşüncesi alır seni ve yeni bir gün böyle şeyleri hatırlayınca seni senden alır.depresif depresif hayatına devam edersin.
Türkiye'de enerji ve üretim denince akla gelen ilk madde olan akaryakıt'ın önemini kavrayamamış hükümet uygulamasıdır.
ya da belki kavramıştır da, yanlış yerinden kavramıştır. "lan nasılsa insanlar çalışmak, üretmek, işine gücüne gitmek için buna muhtaçlar, dayayayım vergiyi" düşüncesi hakim sanırım.
2009 krizi başlamadan önce, taleple bağlantılı olarak petrolün varil fiyatı 140 doları görmüştü. kriz başladıktan sonra ise talebin düşmesiyle 40 dolara kadar düştü. yaklaşık %60 lık bir düşüş.
peki kriz dönemi, güzel yurdumda benzin fiyatları bu oranda düştü mü? elbette hayır. yaklaşık %15-20 civarında bir indirim gördük. aradaki fark vatandaşın cebinden vergi olarak çıkıp devletin kasasına gitti.
bu kadar berbat bir ekonomiyle böyle büyük bir krizi batmadan nasıl atlattık ? işte böyle. denebilir ki ''krizi atlatmışız işte, ödediğimiz vergiler helal olsun'' bende derim ki, ben bu fedakarlığı yaparken, yüzbinlerce insan işten çıkarıldı. sermaye sahipleri aynı fedakarlığı neden yapmadı ? bankalar tüm dünyada batarken bizde trilyonluk karlar açıkladı. kriz sadece vatandaşın sırtına binilerek atlatıldı. hem vatandaşın oylarıyla tepemizde oturan hükümet, hem de özel sektör tarafından.
dünyada petrol fiyatları düşerken bizde neden düşmez? cevabı kolay. hükümet vergi artışlarıyla benzinin ucuzlamasına izin vermez. peki şimdi dünyada petrol fiyatları 200 dolara dayanırsa ne olacak ?
tekrar hatırlayalım. petrolün varil fiyatı şu an 110 dolar. kriz öncesi 140 dolardı. anlaşılan dünyada krizin etkileri azaldıkça bize giren kazığın boyutlarıda genişleyecek.
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Hiç Güleceğim Yoktu...
Yine dinini değiştirdi!
Tuğçe Kazaz'ın Budizm aşkı, çay servisi yaptırılınca bitti! 'Hizmetçi değilim' diyen model, yeniden İslam dinine döndü!
03:10 | 24 Şubat 2011
Geçtiğimiz günlerde "Ezan sesini duyunca müziği kapatıyorum" diyerek yeniden Müslüman olduğunun sinyalini veren Tuğçe Kazaz'ın sırrı çözüldü. Saklambaç'ın haberine göre; Budist olmak için Kalamış'taki bir mekanda toplantılara katılan ünlü model, burada 1 kere de tuvalet temizliği yaptı.
'HİZMET' KISMINDA PES ETTİ!
İtalya'dan dönüşte ara verdiği toplantılara yeniden katılan Tuğçe Kazaz, Budizm'in ilk basamağı olan "hizmet" kısmında pes etti. Tuğçe, kendisine 3 gün üst üste çay servisi yaptırılınca öfkelendi. "Hizmetçi değilim" diyerek bağırıp çağıran modelin Budizm sevdası da böylece sona ermiş oldu.
EŞİ İÇİN HRİSTİYAN OLMUŞTU
Tugçe Kazaz, 2005'te evlendiği Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis uğruna Hristiyanlığı seçmiş, eşine boşanma davası açınca Budist olmaya karar vermişti.
BANGA mühim
Günaydın,
SAZANGRAL sayımı
Bugün, 08:02
sazan
![]()
Kardeşimiz
Ettiği Teşekkür: 780
2.535 Gönderisine 15.176 Kere Tesekkür Edildi
Durumu:![]()
![]()
Alıntı:
sazan Nickli Üyeden Alıntı![]()
Xu030 Endeks 60 dk'lık.
1: (3) / C dibinden (grafikte 0 olarak gösterdim) başlayan yükselişin benim gözümdeki sayımı ve muhtemel hedefleri grafikte.
Bol Kazançlar ve hoşçakalınız.
Güncellenmiş Xu030 endeks 60 dk'lık sayım.
Önce maksimum 77.750 civarına yükseliş (ki grafikteki son barda da görülebileceği gibi ,dün son 60 dk'da bu yükselişin büyük kısmı yada tamamı yapıldı), sonrasında 76.700 'lere (5. dalga = 0-3 dalga mesafesi, extended 5) düşüş beklentim.
Bir sonraki adımda ise dikdörtgenle gösterilmiş alana kadar bir tepki gelebilir. (Bu birazda düşüş olursa nasıl olacağına bağlı, bugün önce hafif yükseliş ve sonra düşüş mü, yoksa direkt düşüş mü ? Ancak düşüş sonrası,bu tepkiyi yapma olasılığı yüksek.)
Bol Kazançlar.
(Vob açısından konuşursak, xu030'daki 77.750 yerine 77.85, 76.700 yerine 76.4 rakamlarını kullanırdım.)
![]()
BANGA mühim
Melaba,
Soru şu, acaba kaç tane dah avar bu basamaktan...bence 11 e kadar gider numerolar... Teprik ederim. Ayrıca graşalım beyler acelemiz var..
![]()
BANGA mühim
goodmorning
kısmi doritos filatos yaptım..
BANGA mühim
Astipetron ne yapcan bu kadar parayı astonvilla mı alacen paralarla yoksa![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri