abi flash crash -9 olduğu gün longdaydım gece bende sorun var galiba ühühühüühhü inanılmaz yaa
abi flash crash -9 olduğu gün longdaydım gece bende sorun var galiba ühühühüühhü inanılmaz yaa
kraşi....![]()
BANGA mühim
daha yarım saat varmış ..yıkılır bence tom emmi .. yaşlanmadı gitti .. vay tom emmi vay ...
2013,00
pehhh şüpheli abi adı üstünde ahahha tüm fıçırlar hepsi kırmızı 1 tane yeşil yok ******
Strobaba,
baba ünvanı nedeniyle sana John Wayne avatarı yakışır
Selpatros a Billy Kid,
Kısa olan bağyan arkadşa varsa kalemiti jane,
Sazan a da Lee van Clif felan olur herhal
BANGA mühim
10833 hayırlı olsun mu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
Ne dediniz? Yarın sabah -3.000 puan gap mi? Yok canım. Abartmayın o kadar... cık cık cık...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
valla kendim için deel..bende sadece 1 dene kıs avar sembolik ama günlerdir yıpranan kalabalık vagon diye inceden dokundurulan şortcu kardaşlar için düşsün beaaaa
BANGA mühim
forumun durumu bana 40bin endeksteki duygusallığını ve hassaslığını hatırlattı neyse kokusu çıkar yakında piyasanın...
hakeden kazansın
iyi geceler...
kaybettiğinde baktığın parametreleri değiştir mesela apla
bana göre bunun en mükemmel örneği gökhan fındık'tır.
vadeli işlem ve öngörü konusunda zerre kadar bilgisi olmamasına rağmen kazanıyor.
neden?
çünkü kaybettiğinde terse dönme konusunda en ufak bir tereddütü yok...fiyatın günlük/aylık/yıllık/yüzyıllık zirve veya dipte olmasının yapacağı işleme etki etmesine izin vermiyor.
özetle, metanın geleceğini değil, fiyatını trade ediyor.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri