[quote=indregandi;258264]kötümserlik hakimse destek, iyimserlik te ise direnç aranmaz,....[/quote]
güne özlü sözlerinle başladın İndi abi,
bunlar tam imzalık İndi abi, izninle ben bunları kullanabilirim.![]()
[quote=indregandi;258264]kötümserlik hakimse destek, iyimserlik te ise direnç aranmaz,....[/quote]
güne özlü sözlerinle başladın İndi abi,
bunlar tam imzalık İndi abi, izninle ben bunları kullanabilirim.![]()
bu gün işlerim olduğundan topiğe belki kapanışa doğru gelebilirim, cümleten başarılar,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
makası kapatıyorlar,
bu ikisinden biri, normal endex değeri olacak,....vade arasında makas kapanırsa haziran değeri, diğer türlü ağustos, bu pozitif fark veya negatif fark olacak,....yön hakkında bilgi verecek,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ayda 2200 tl sabit işmi yoksa daytrademi nedersiniz muhabbet olsun
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
evet pala sosyal özürlü yapar diye korkuyorum
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
tekrar merhaba,......
avronun günlükte 1.2298 üstünde kalışlarında short olanlar dikkatli olsunlar, buraya çok yakın,
vobta fiyatlar iki ağa arsında, 70025 üstünde longa döner py, ilk hedef 70375 olur,
ağalar,
69980,
69704, te....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri