mesela bu sp,.....şimdilik py leri tutmaya çalışıyor,....kendini yukarı vurması şart,....
![]()
mesela bu sp,.....şimdilik py leri tutmaya çalışıyor,....kendini yukarı vurması şart,....
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gıcık oldum ındregandı hocam 1720 beklıyordum yukarı yukarı gıcık oldum bugun alacaktım sınırımden..
nasıl bekliyorsun bir new bekliyoruz dedik,....saatlikte,.....takip oradan,....1752.x ye arkadaş olacaktı,.....hatırla,.....
bir tek şartla olur 1764.x e yaslanır ve 1791.x tepe verirse ki bu yarım tepe demektir o zamn,.....
şimdilik oluşumu ve yükselişi kabul etmek,..beklemek,.....
burada da kaldıki bir pencere açacak mavi ve kırmızı birleşene kadar o da süre alır,.....
bu indik konuusnu,.....geçmişte anlattım,......gitmeden önce idi,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sayfa 1915 te günlük üzerine örnek var,....
gld 1752.x
sp 1435.x
dji ?
eurusd 1.3004(bu satışta ve kırdığı yer burası, geri almaya çalışıyor)
xu100 ?
xu030 ?
vob 30 xu030 vermediği için veremiyor,.....82363 ve 82175 olarak iki değer vermiş, xu030 alım devam ederse buda gld gibi yarım tepe ye gider,....
değerler saatliktir,.....
saatlikte en az 1764.x deneyebilir,.....yukarı(1785.x) zirveye gidiş fake olacak,....
önce 1764.x olursa long üretebilir,....bu nedenle önce zirve giderse 1785.x ten short açmak daha mantıklı
hocam
şimdi kırmızı çizgi mavinin üzerindeyken trend var long yönlü harika süper . Ama bir süre sonra mavi kırmızının üstüne çıkınca simetri olmuyor. Yani kırmızı üstte al , mavi üstte sat anlamı çıkmıyor.çünkü mavi üstteyken de fiatlar bayağı bir yükselebiliyor . Ha belki mavi üstte iken bu tren değil yatay piyasadır .
Y E S , WE CAN !!!
Y E S , WE CAN !!!
iyi aksamlar herkese......
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri