yarın açılışta " ah ulan o kadar da fırsat verdi kapatmak için, alsaydık o puanları mı" diyeceğiz yoksa "o kadar takla attı aam yemedik, koy -800 gapı cebe mi diyeceğiz"..acep
yarın açılışta " ah ulan o kadar da fırsat verdi kapatmak için, alsaydık o puanları mı" diyeceğiz yoksa "o kadar takla attı aam yemedik, koy -800 gapı cebe mi diyeceğiz"..acep
BANGA mühim
way** seans bitmiş![]()
BANGA mühim
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
uwwwww..kraşımız oalcaktı..ingaa..nuni.. gurtar bizi
BANGA mühim
kapanış tahminim 64800... dünkü dehşet apsd e palanın hangi tarafta olduğunu da çok merak ediyorum..üww
BANGA mühim
bir yıldır kovaladığım graf...fdjr/x30yvade..negatif ayrışam fantazisi...aradaki düzeltmelerle nicedir ranıyor..yani dow ile negatif ayrışmamız sürüyor... son durumda da ranik duruyor ama üst boll bandın aşağı eğimi yüzünden hemen hülülülüllüü gitmeyeceğini düşünüyorum...önce graf yukarı bir atak yapar sonra yatay veya geri gelir az..sonra boll abiler müsait hale gelir ve ranar...
bunun Pure vob karşılığı şöyle olur, biz dow graşmadığı halde bugün bir graşarız..sonra paralel bir seyir ve sonra yine negatif ayrışma sürer..grafın haftalık graf olduğunu unutmadan, ve bazen bollingerin de yarılabildiğini unutmadan...![]()
BANGA mühim
neyse ranıyo manıyo az ama, bizim dünkü kapanışa göre fdow %1,46 artıda ama biz sadece %0.64...polyanna nirdesin
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri