Adam diyor yolda kaldım eve gidemiyorum. Biri diyor endeks sayımı ver biri diyor dolar sayımı verBen de dow sayımı isteyeyim bari...
![]()
Adam diyor yolda kaldım eve gidemiyorum. Biri diyor endeks sayımı ver biri diyor dolar sayımı verBen de dow sayımı isteyeyim bari...
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bize bişi kalmadı..ben de kan sayımı isteyeyim bari...
tıh tıh..Sazangral...geldiysen 3 kere masaya vur
BANGA mühim
ben DI strategy e göre durumu sormak için sazan patronun yedigöllere tatile çıkmasını bekliicem..şimdi ne yeri ne de zamanı...))
--Eksiklik Kendi Özümde--
Grafikteki son X yükselişi sonrası, bir triangle oluşmasını bekliyorum.
X noktasından sonraki düşüşü driengıl a dalgası olarak sayıyorum. (a:t olarak gösterilen)
Şimdiki yükseliş b olacak ve Y-X mesafesinin %61'i civarı bir yükseliş a:t noktasından gelmeli.
Eğer a:t altına gidersek , diriengıl senaryo güme gider. (Başka bir şey oluşur. Ne ?)
Sanırım bu grafikten hareketle dolar ne olur (yatay) sorusununda cevabı dolaylı yoldan gelir.
Bol gazançlar.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
hörmetler ...
2013,00
Sn Sazan öngörünüzün ilk hedefine geldik, tebrikler, teşekkürler. ( Y-X mesafesinin %61'i civarı bir yükseliş )
Piyasa son derce güçlü görülüyor, yükseliş Y-X mesafesinin %61'i civarı yerine % 100 çivarına gitse sizin sayımınız bozulur mu?
Müsait zamanınızda yeni bir yorum verebilirmisiniz?
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
tebrikler sn sazan ...
buradan yada 78,6 olan 59000 lerden yeni dibe iner der sayıımınız yanliş anlamadı isem
güncelleyebilirmisizin lütfen
teşekkür ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri