bu arada dow %2 idi yaNİ yakındı zaten biz kapancağımızda o sebeple ve makas çok açıldı diye ve garantiye veriyolar diye dipden birden böle dönüş olmaz 2-3 gün yatayda süründürürler diye bende kısa girdim geceye
bu arada dow %2 idi yaNİ yakındı zaten biz kapancağımızda o sebeple ve makas çok açıldı diye ve garantiye veriyolar diye dipden birden böle dönüş olmaz 2-3 gün yatayda süründürürler diye bende kısa girdim geceye
hACİM 200000 KONTRATI gecince al sat ekranları yavaşlıor emir iletimi 7-8 sn yi buluor yani
başka forumdan alıntı.......
orada iflasını açıklayan açıklayanaydı tepki bekleyerek uzun girmişler geceye trende karşı işenmez diye bir laf var.
teo bile 47lerden al veren sistemini çöpe attı o günden beri ortalıkta yok.
halil hocanin etkisinde kalmışlar galiba
hıyarın biri bu şekilde yazmış... yememiş içmemiş...
başka forumdan bizim foruma...
bizede cevap hakkı dogdu....
5000 puan alacekken bir hatayla 2900 puan aldık bugun...
üstelik benim gibi al sat yapmayan geceden uzunlarda karda.. vadeli artı kapattı çünkü....
bu forundakiler ne zaman uzun ne zaman kısa girilecegini bilir...
herkes işine baksın......
geceye uzun girenlerden yanıldım diye özür borçlu bu adam.......
Konu mbm tarafından (18.09.08 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Biraz fazla abarttılar gibi ben vobda bugün gördüğü dipten daha aşağısını şahsen beklemiyorum.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
sp vip destek 1150, ayrıca ayların hedefi.
gördü.
dowda 10550 kırılmaz, bence tabii.
sevgiler.
18.09.2008 19:09:12 *merkez Bankasi Faizlerin Sabit Tutulmasina Karar Verdi
vix 38.79.
döneceğiz, eli mahkum, korku şiddet kan herşey var vixide ayarladılar.
herşey tamam.
ben flat.
Konu mbm tarafından (18.09.08 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.
nokta hedef 10550.
kır hadi yiyorsa dow amca.
vix=40.11
eski mesajlarıma bakın kaç ay önce yazmışim 10550 yi.
cesareti varsa kırsın.
bu ayın dibidir bu, gerisi ekimde.
sevgiler.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri