şu an reverse hidden bearish divergence var, fiyat yükselirken indiaktör düşüyor.
şu an reverse hidden bearish divergence var, fiyat yükselirken indiaktör düşüyor.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
böyle giderse garanti 3,10 üzeri kapanacak..ve dönüş olacak..
FED'e faizi indirtmeden çözecekler mi bu işi bilmiyorum... Gerçi likidite rahatlığı sağlandı ama...
Wachovia - Morgan Stanley haberlerini dikkatli takip etmek gerek. Bir de
"Morgan Stanley is holding talks over a possible merger with Chinese bank Citic, according to a media report. No agreement is certain with Morgan Stanley and it wasn't likely one would be finalized Wednesday in the U.S., CNBC reported on its Website, citing unnamed sources in the U.S. and China.
Citic does not have direct experience in running a large investment bank, but does own the largest brokerage in China. " haberi var...
Bir kez daha sağlam geri gelme olabilir, ben de o açıdan tedirginim az-biraz ama haberleri takip ediyorum. Dün 32.500-33.000 endeksten aldığım banka kağıtları bugün endeks daha aşağıda olmasına rağmen artıdalar... Bu sabah alsaymışım tam vole olacaktı ama tabi nereden bileceksin... Uzun vade olduğu için çok problem değil, bir yerden elimi taşın altına sokacaktım...
Konu açık-pozisyon tarafından (18.09.08 Saat 13:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: haberi eksik yazmışım
_.-~ Explore your soul ~-._
Yurt dışını incelediğimiz zaman, bu saatten sonra 5. dalgada 38900 dip demek daha doğru olacak kanaatine vardım, dow yüksek ihtimal dün dibini gördü, artık yavaştan tepecek, bu senaryoya göre olan bize olmuş olacak, yarın iyi bir yukarı yaparız, Rusyada düzelen global piyasada Cuma açılır artı yapar, şu an hindistan dahil hepsi tepiyor, büyük oyun devam ediyor, çok ilginç, sanki birileri planlamış gibi, vay vay vaaaay, kalkmışız para kazanıcaz diyoz, nereye kazanıyon? dalgaları tutturabilsen şimdi olur.
Yukarı tepki çıkışlarının yapıları incelenmelibi kere bu hafta içinde tepecek bu, yarın cuma, kapanışını yapmadan evvel (3) üzerine çıkmalı derim ben, bakalım bakalım, saygılar.
eger tam dip yapip donudugunde hala yasiyorsam mali acidan ben size soyleyecegim bu bilinir birsey artik. ama henuz tam fren yapmadi ama yapar gibi dun soylemistim. persembe fren cuma donus hazirligi demistim hala bu fikrimi koruyorum. ne olursa olsun sistemik riskler bitince zaten herkes alir. aramizda kalsin kimse duymasin.
Konu nyse-dj tarafından (18.09.08 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.
18.09.2008 13:21:11 BEKLENTİ-ABD'DE HİSSE SENEDİ PİYASALARININ GÜNE HIZLI BİR YÜKSELİŞLE BAŞLAMASI BEKLENİYOR
ABD'de hisse senedi piyasalaranın, dün yaşanan sert düşüşün ardından bugün açılışta güçlü bir toparlanma göstermesi bekleniyor.
CMC Markets analistleri, Dow Jones Sanayi Endeksinin 145
ve S&P 500 Endeksi'nin 19 puan artıda açılacağı tahmin ediyorlar.
Ancak analistler, yaşanacak bir yukarı hareketin çok uzun süreliolmayacağını, finans sektörüne ilişkin belirsizlikler ortadan kalkana kadar hisse senedi fiyatlarında dalgalanmaların devam edeceğini vurguluyorlar.
Bugün ABD'de haftalık işsizlik sigortası başvuruları, Philadelphia FED imalat endeksi, Conference Board öncü ekonomik göstergeler endeksi ve doğal gaz stokları açıklanacak.
Şu sıralarda Aralık vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi 81 puan artışla 10.744 puandan işlem görüyor.
Foreks Haber Merkezi
Bu gibi durumlarda fiyat düşmüyor, gösterge düşüyor güç topluor veee, olayı bitiriyor yukarı doğru, ama bazen, sabah gaplı aşağıdan açarak göstergelerin fiyatı oradan yukarı doğru ittirdiğide oluyor, hehee benimkide lafmış gibi, sanki göstergeler fiyatı hareket ettiriyor, oysa fiyatların oluşumu göstergeleri oluşturuyor, ama bazende tersi gibi garfiğe baktığınızdasaygılar.
Şimdi olay netleşti, vadeli 41100 üzerinde olsa bile, spot 30 için 41000 ciddi direnç, o vakit ikinci seans 41000 i zorlayan spot olursa olumlu, hatta geçerse 41100 ü daha olumlu, vadeliyi de bekleriz buna göre farkı koyarız, saygılar.
Adobe Photoshop da, grafik uzerıne trend çizgileri nasıl çiziliyor,Bir türlü beceremedim jpg üzerine çizgi çizmeyi..
Bilen varmı..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sistem hala sat /tut da...avrupaya ayak uyduramadık..
arkadaşlar bu forexte aynı anda 2 fiat grafiğini nasıl açabiliriz
örneğin hem vadeli hemde dax gibi
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri